Den Haag, The Netherlands,
26
januari
2024
|
10:01
Europe/Amsterdam

Zoover Awards voor vijf vakantieparken van Landal GreenParks

Landal De Waufsberg wint voor zevende jaar Goud

Bij de jaarlijkse bekendmaking van de Zoover Awards zijn vijf vakantieparken van Landal GreenParks in de prijzen gevallen. Landal De Waufsberg (Limburg) ontving een Gouden Zoover Award met een score van 9,4. Ook Landal Hunerwoldstate kreeg goud, met een score van 9,0.
De Veluwse vakantieparken Landal Heideheuvel (score 8,8), Rabbit Hill (8,6) en Miggelenberg (8,6) kregen een Zilveren Zoover Award uitgereikt.

Voor vakantiepark Landal De Waufsberg was het de zevende achtereenvolgende keer dat een Gouden Zoover Award in de wacht werd gesleept. Ook de Veluwse parken verbeterden hun scores ten opzichte van vorig jaar.

Parkmanager Ramon Meertens van Landal De Waufsberg is trots op zijn zevende notering. Het vakantiepark zette dit jaar zelfs een hogere score neer dan vorig jaar; 9,4 tegen vorig jaar 9,1. “Momenteel zijn we bezig met de herinrichting van de vakantiewoningen, om onze gasten een nóg comfortabeler en stijlvoller verblijf te bieden.”

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. De best gewaardeerde accommodaties met minimaal 20 reviews die een 9 of hoger scoren zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties met een 8 tot een 9 verdienen een Zilveren Award.

Deel deze release