Duurzaam en betrokken ondernemen

"Landal GreenParks maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving. Dat doen we door duurzaam en betrokken te ondernemen. Samen met collega's, leveranciers, eigenaren en partners." Thomas Heerkens, Algemeen Directeur Landal GreenParks

Wat groen kan doen Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Wij doen er alles aan om gasten de ideale vakantie te laten ervaren. Wij laten ze ontdekken wat groen kan doen. Nu en in de toekomst.

Samen werken aan duurzaamheid Duurzaamheid betekent voor Landal GreenParks ook werken aan duurzame relaties met collega’s, gasten, (regionale) partners, leveranciers en eigenaren. En in de regio met de lokale politiek en ondernemers.

Duurzaam handelen Als duurzame onderneming willen we een positieve bijdrage aan onze leefomgeving leveren. Geen negatieve impact op het milieu in 2030 is ons doel. Door reductie, compensatie en vergroening. De maatregelen die we hiervoor nemen dragen bij voorkeur ook bij aan het gastplezier.

Nieuws & Ontwikkelingen Lees meer over de laatste ontwikkelingen en onze activiteiten op het gebied van duurzaam & betrokken ondernemen op www.landal.nl/duurzaamheid

Samenwerking Greenchoice

Met ingang van 2016 voorziet Greenchoice een groot aantal van de Nederlandse bungalowparken en kantoren van Landal GreenParks van stroom uit 100% Nederlandse wind. Het VARA TV-programma 'Groen Licht' was te gast bij Landal GreenParks.

 

Maatschapelijk Regeerakkoord

Op het jaarlijkse Voorjaarsforum van Natuurmonumenten is vandaag een optimistische maatschappelijke agenda gepresenteerd voor een groen en gezond Nederland. Een maatschappelijk ‘Regeerakkoord’ dat is samengesteld met dertien maatschappelijke en private partners zoals LTO Nederland, NEPROM, ANWB, NOC*NSF, ING en Landal GreenParks. Meer over het Maatschapelijk Regeerakkoord is te lezen op de site van onze partner Natuurmonumenten.