Den Haag, The Netherlands,
16
april
2024
|
15:38
Europe/Amsterdam

Strandresidentie Ouddorp Duin vormt laatste fase Ouddorp Duin

57 luxe 2- en 2+2 appartementen in kleine clusters nabij bestaand vakantiepark

Met de realisatie van 57 luxe appartementen komt de ontwikkeling van Ouddorp Duin in de eindfase. Al sinds 2013 werken grondeigenaar Klepperduinen en Otium Gebiedsontwikkeling nauw samen aan de realisatie van Ouddorp Duin. Net als bij het vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin het geval is, zullen de 57 appartementen in deze laatste fase ook verhuurd worden door Landal GreenParks. De hoogwaardige accommodaties in Oudorp zijn een geliefde bestemming voor strand- en natuurliefhebbers.

De 57 appartementen vormen het slotakkoord van de gebiedsontwikkeling Ouddorp Duin. Het bestemmingsplan voor de aanleg van deze appartementen werd al in 2016 vastgesteld. Extra maatregelen vanwege de stikstofgevoelige natuurgebieden de Kwade Hoek op Goeree worden genomen. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van elektrisch materieel. Deze maand is gestart met de bouw.

De twee- en vierpersoons luxe appartementen liggen direct achter de duinen en worden met behulp van een natuurlijke inrichting in het duingebied ingepast. De accommodaties worden gasloos, hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. In totaal gaat het om 57 appartementen, bestaande uit drie types: 19 extra luxe 2-persoons-appartementen, 19 luxe 2+2-persoons appartementen en 19 comfort 2+2-persoons appartementen. De appartementen worden in kleine clusters gebouwd en gaan vanaf mei in de verkoop.

Grote verscheidenheid                                                                                                                                                                                                                                    

Landal Strand Resort Ouddorp Duin krijgt met deze laatste uitbreiding een nog grotere verscheidenheid aan woningen en appartementen. Gasten wandelen via duinpaden naar het Noordzeestrand. De aangelegde duinen met natuurlijke beplanting dragen bij aan het beeld van een complete vakantiebestemming met een uitgebreid voorzieningenpakket, bestaande uit een sfeervol ontmoetingsplein met receptie, supermarkt, strandtheater, restaurant, binnenspeelplaats, klimtoren, faciliteiten en activiteiten in de directe omgeving. Het geheel is vormgegeven als een eigentijds, ingetogen complex met gebruik van veel natuurlijke materialen.

De appartementen worden volgens de traditionele bouwmethode met gebruikmaking van elektrisch materieel gebouwd. Er is gekozen om de bouw uit te voeren in samenwerking met de lokale partijen van den Nieuwendijk Bouw en Jaro BV voor het civieltechnische werk.

Meer informatie over de verkoop van de recreatiewoningen op www.strandresidentie.nl

Deel deze release