21
maart
2024
|
19:15
Europe/Amsterdam

Beleef de luxe ervaring van Studio Piet Boon op resort Hof van Saksen

Binnen kijken: transformatie Luxe- en Luxe Wellness accommodaties

Op luxe familieresort Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe, ondergaan de boerderijen momenteel een upgrade in zowel ruimte, luxe en comfort. Studio Piet Boon is verantwoordelijk voor de interieurtransformatie van de Luxe en Luxe Wellness boerderijen. Gasten kunnen genieten van een verblijf met onder andere uitgebreide wellness-faciliteiten, terwijl kinderen van één van de vijf spectaculaire waterglijbanen roetsjen. Hof van Saksen claimt met deze vernieuwingen internationaal een toppositie in haar segment.

Piet Boon is met zijn internationaal opererende studio een grote naam in de hospitalitywereld en is ook bij Hof van Saksen geen onbekende. Zo ontwierp hij destijds bij de bouw van het resort het interieur van gebouw de Havezate, waarin onder andere het spectaculaire indoor waterpark, de Spa & Wellness en vier hoogwaardige restaurants zijn ondergebracht.

Verblijven in luxe

De volledig nieuwe inrichting van de Luxe en Luxe Wellness boerderijen heeft o.a. een nieuwe grote keuken en een ruime luxueuze badkamer met Finse sauna. Daarnaast heeft het buitenleven extra aandacht gekregen. Onder meer met een luxe ingericht terras met comfortabele lounge set en een grote veranda. De Luxe Wellness boerderij biedt bovendien ontspanning met een ruime Jacuzzi.

Vernieuwde Luxe en Luxe Wellness-boerderijen

Gasten vinden rust, ruimte en luxe de drie meest kenmerkende elementen van Hof van Saksen. Studio Piet Boon verwerkte ze tot in de kleinste details in zijn nieuwe design van de compleet vernieuwde Luxe en Luxe Wellness boerderijen. Robuuste, natuurlijke materialen en kalmerende kleurenpaletten, creëren een harmonieuze en samenhangende sfeer.

Piet Boon: “Het designconcept is geïnspireerd door het omliggende landschap en harmonieert het interieur met de natuur, binnen met buiten. Het kleurenpalet is afgeleid van de subtiele en rustige tinten in de natuur en combineert neutrale kleuren met de warmte van hout en de robuustheid van steen.”

Ook de Newborn- en de ‘Kinder’boerderijen kregen een volledige make-over. De Newborn biedt een warm thuis aan jonge gezinnen die net een baby hebben mogen verwelkomen. De ‘Kinder’ boerderij is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, waarbij men kan kiezen voor een water- of een adventurebeleving. Daarnaast biedt Hof van Saksen boerderijen die geschikt zijn voor grotere familiegroepen en drie generatie vakanties: de Family Fun boerderijen en de Culinaire boerderijen. 

 Kijk voor meer informatie op: www.hofvansaksen.nl

Deel deze release