Den Haag The Netherlands,
30
september
2021
|
12:21
Europe/Amsterdam

Wint Landal opnieuw de Foodservice Award? Stem mee!

Afgelopen jaar won Landal de Foodservice Award in de categorie Leisure. Bijna 17.000 consumenten brachten hiervoor hun stem uit op 26 foodservicebedrijven in diverse categorieën en beoordeelden de prijs, het assortiment en de service van hun favoriete foodservicebedrijf. Vorig jaar werden ook aspecten rondom covid-19 beoordeeld, zoals veiligheid, hygiëne en service.

Dankzij de Foodservice Award in de categorie Leisure werd het horeca-aanbod van Landal in het zonnetje gezet in veel publicaties en kon de vakantieaanbieder zichzelf profileren als aantrekkelijke horecawerkgever.

Dit jaar is er weer een verkiezing en wordt opnieuw in de categorie Leisure een Foodservice Award uitgereikt tijdens de vakbeurs Horecava in januari 2022.

Landal doet mee om te winnen!

De stemronde start op donderdag 30 september 2021 om 12.00 uur. Stemmen kunnen worden uitgebracht op www.foodserviceaward.nl/landal tot 25 november a.s. Op 9 december worden de genomineerden bekendgemaakt en op 11 januari 2022 volgt de bekendmaking van de (categorie)winnaars op de Horecava.