Den Haag, The Netherlands,
14
maart
2024
|
17:29
Europe/Amsterdam

Voor de zomer al genieten van nieuw vakantiepark Landal Landgoed Bourtange

Vlakbij het bekende vestingstadje Bourtange in Oost-Groningen ligt Landal Landgoed Bourtange, een nieuw vakantiepark dat prachtig gelegen is in het groen van de regio Westerwolde en midden in de zogenoemde Gouden Driehoek van het Noorden: Groningen , Drenthe en de Duitse grensstreek. Hier zijn 143 luxe en energiezuinige woningen gebouwd in diverse types voor 2, 4, 6 of 8 personen. De eerste woningen kunnen per vandaag worden geboekt voor aankomsten vanaf 28 juni a.s.

Landal Landgoed Bourtange wordt omringd door indrukwekkend natuurschoon en verschillende bossen. De omgeving is rijk aan wandel- en fietsroutes en heeft het langste mountainbike routenetwerk. Door de ontwikkeling van campingterrein naar natuurlijk recreatiepark krijgt het landgoed een unieke positie in de regio Westerwolde. In de nabijheid ligt het stervormige fort van Bourtange uit 1742, dat onlangs volledig is gerestaureerd.

De kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, ze bieden een hoge mate van privacy en worden compleet ingericht en gestyled opgeleverd, klaar voor de verhuur. 
De architectuur van de woningen sluit naadloos aan op de omgeving. In de eerste fase worden 9 verschillende types ontwikkeld voor 2, 4, 6 en 8 personen. De bestaande centrumvoorziening wordt t.z.t. vervangen door een nieuw, stijlvol gebouw dat qua architectuur bij de diverse woningen past. In en rond het gebouw vindt men een receptie, een klein restaurant, mini-supermarkt met broodjesservice, speelplaatsen voor de kinderen, een groot terras en een buitenzwembad. Het op 7 km afstand gelegen binnenzwembad is gratis toegankelijk voor gasten.

Bourtange en omgeving

Landal Landgoed Bourtange ligt dichtbij Bourtange, een uniek vestingstadje met een bewogen geschiedenis. De vorm van de grachten en muren waren de veiligste manier om Bourtange te beschermen. In de omgeving  is er veel kunst en culturele festivals te vinden. Steden als Emmen (32 km) met Wildlands en Thermen Bad Nieuwe Schans (40 km) en leuke dorpjes net over de grens in Duitsland zijn makkelijk en snel bereikbaar. Groningen (66 km) ligt binnen een straal van nog geen uur rijden.

Voor meer informatie over het nieuwe park kunt u terecht op www.landal.nl/parken/landgoed-bourtange

Deel deze release