Den Haag, The Netherlands,
18
februari
2024
|
07:34
Europe/Amsterdam

Solo minivakantie Dailygreenspiration naar de Marker Wadden

Katja Staring van Dailygreenspiration “Het beviel mij supergoed! Ik hou ervan zo nu en dan alleen te dwalen, even tot rust te komen en weinig sociale verplichtingen te hebben. Mijn leven is vol reuring, ik wil ook af en toe kunnen afkoppelen. Dat kan hier, op een plek met overzichtelijke dwaalmogelijkheden voor tochtjes door de dag heen, in een comfy & cosy huisje zonder televisie (wel wifi) waar ik eindelijk eens wat boeken kon uitlezen en waar ik mijn volgende mediaproject in alle kalmte verder kon uitdenken. En dat er verder ‘niks’ is, dat is ook maar relatief. Daar word je creatief van, je gaat jezelf vermaken door afval te jutten, een uur achter die machtige spreeuwenwolk aan te hollen, een kletspraatje te maken met vogeltellers, een poos op het kalm kabbelende Noorderstrand naar de horizon te staren, tot naar het uiterste puntje van de havenpier te lopen in de striemende regen, I loved it!” 

Het hele verhaal van Katja is te lezen op www.dailygreenspiration.nl

Ontdek de Marker Wadden