Den Haag The Netherlands,
21
december
2023
|
08:34
Europe/Amsterdam

Pure rust en ruimte bij de ‘pareltjes’ van Landal GreenParks

Voor wie graag geniet van een heerlijke rustige vakantie, is het goed te weten dat Landal GreenParks ook een aantal kleine vakantieparken heeft. Deze ‘pareltjes’ zijn ideaal voor een kort pauzemoment of een rustige vakantie, samen of met een klein gezelschap. De accommodaties op deze kleine vakantieparken liggen veelal vrijstaand, waardoor je een optimale privacy geniet. Deze kleine parken zijn écht Landal: gelegen midden in de natuur, met een keur aan wandel- en fietsmogelijkheden, en heerlijke, luxe accommodaties met open haard, sauna en/of bubbelbad, in de bossen, aan het water, met een eigen aanlegsteiger. Krijg je er al zin in?

Landal Résidence Berger Duinen, Noord-Holland 

Landal Résidence Berger Duinen is een uniek, kleinschalig en luxe vakantiepark met volop mogelijkheden voor zowel actieve als ontspannende vakanties. Het park bestaat uit 14 luxe accommodaties op ruime kavels. Er zijn 6- en 8-persoons woningtypen in Comfort, Luxe en Extra Luxe uitvoeringen, voorzien van een pannen- of rieten dak. Het vakantiepark ligt op 200 meter van het dorpscentrum van Schoorl, tegen de duinen en naast het Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. Schoorl staat bekend om z’n vele boetiekjes, cafés en restaurants waar je gezellig kunt shoppen of een terrasje kunt pakken. Midden in het dorp ligt het 54 meter hoge Klimduin, Schoorl heeft de hoogste en breedste duinen van Nederland en biedt ruim zestig kilometer aan wandelpaden. Het park vormt een aanvulling op het grotere vakantiepark Landal Berger Duinen, dat ca. 2 km zuidelijker ligt.

Landal Waterpark De Alde Feanen, Friesland

Op Landal Waterpark De Alde Feanen is het écht ontspannen. Hier geniet je van een vakantie aan het Friese water. Weidse uitzichten, prachtige luchten, rust en ruimte. Het water is hier altijd dichtbij, je vaart zo de open Friese wateren op, omringd door natuur, zon, wind en water. Ga lekker fietsen, wandelen, varen of vissen. Wie van cultuur houdt zit goed, met authentieke Friese dorpjes als Grou en Warten in de buurt.  De 14 luxe watervilla’s (6-, 6-8-, en 10-persoons) zijn gebouwd op ruime kavels en bieden volop rust en privacy. De meeste accommodaties hebben een eigen aanlegsteiger. Leg je eigen boot aan bij je accommodatie of huur een sloep. Receptie met havenkantoor en verhuur van sloepen, sups, kano’s en elektrische fietsen.

Landal Strandappartementen Résidence Westduin, Noord-Holland

De exclusieve kustbestemming Landal Résidence Westduin, gelegen in de prachtige duinen van Sint Maartenszee (gemeente Schagen), is gloednieuw. Het kleinschalige complex bestaat uit 18 luxe appartementen voor 4 en 6 personen, op korte loopafstand van het zandstrand aan de Noordzee. Sint Maartenszee biedt alle ingrediënten voor een rustige vakantie, ver weg van de drukte. De luxe en hoogwaardig uitgevoerde appartementen liggen pal in de duinen. Voor de kinderen zijn er veel leuke activiteiten en attracties in de omgeving. De appartementen beschikken over een luxe interieur en een ruim balkon of mooi terras met uitzicht. De appartementen op de begane grond zijn geschikt voor huisdieren, die op de bovenste verdieping zijn uitgerust met een sauna en bieden een schitterend uitzicht. Via de pal naast Résidence Westduin gelegen strandopgang is het 10 minuten lopen (of 3 minuten fietsen) naar de twee strandtenten aan het begin van het mooiste strand van Noord-Holland.

 

Landal Kaap West, Terschelling, Waddeneilanden

Op het populaire Waddeneiland Terschelling staan aan de rand van het gezellige havenplaatsje West-Terschelling 19 luxe recreatieappartementen voor 1-4 personen en 5-6 personen, met een woonoppervlak van 55 tot 110 vierkante meter en een grote buitenruimte. Hiervandaan heb je een fantastisch uitzicht op de Waddenzee en de omliggende duinen. Het centrum biedt gezellige cafeetjes, restaurants en unieke, kleine winkeltjes. Ga wandelen of fietsen door de duinen, bossen en het strand. Maak een excursie wadlopen mee, met een heerlijke oesterproeverij na afloop, of ontmoet zeehonden tijdens een zeehondentocht. Pak samen een tandem door de gezellige dorpjes of huur een ‘fatbike’: een fiets met extra dikke banden om over het strand te fietsen. Hoe vet is dat?

Landal Waterpark Terherne, Friesland

Vlakbij Landal Waterpark Sneekermeer ligt Waterpark Terherne, bestaande uit 31 waterwoningen voor 4-, 6- of 8 personen met parkreceptie, supermarkt, winkels, kapsalon en horeca. Vanuit het park kun je alle kanten op om Friesland vanaf het water te ontdekken. Alle accommodaties hebben een eigen aanlegsteiger. Heb je zelf geen boot tot je beschikking? Geen probleem! Deze kun je gewoon huren. Wil je een sloep, zeilboot of kano?  Ga op verkenning in het Kameleondorp! Kruip in de huid van bekende boekentweeling Hielke en Sietse en beleef de avonturen van de Schippers van de Kameleon. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Landal Waterpark Oan ‘e Poel, Friesland

Landal Waterpark Oan ‘e Poel is direct gelegen aan de Terhernster Poelen. Alle 33 accommodaties hebben open vaar- en zwemwater voor de deur. Niet voor niets is het hier dé uitvalsbasis voor zeilen, sloepvaren en recreatie. Elke woning heeft z’n eigen aanlegsteiger en het park heeft bovendien een botenhelling. Neem je eigen boot mee en leg ’m voor de deur, of huur er een. De accommodaties zijn beschikbaar in 3 typen: 2-4-persoons, 4-persoons en 4-6-persoons.

 

 

 

Landal Vlieduyn, Vlieland, Waddeneilanden

De Waddeneilanden oefenen op iedereen een grote aantrekkingskracht uit. Met 36 2- en 4-persoons vakantieappartementen die tegen de duinen zijn aangebouwd, is Landal Vlieduyn knus en gezellig. Ervaar het echte eilandgevoel in je moderne appartement direct tegen de duinen. Maak een strandwandeling, bezoek het charmante dorpje Oost-Vlieland en ervaar het eilandgevoel. Vanaf het westelijke puntje zie je Texel en spot je misschien wel zeehonden.

Landal Volendam, Noord-Holland

Direct gelegen aan de oever van het Markermeer, ligt Landal Volendam dat bestaat uit 42 luxe karakteristieke pakhuiswoningen, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen in de kenmerkende Volendamse bouwstijl. Er zijn 4- en 6-persoons vakantiewoningen in comfort en luxe uitvoeringen, waarvan een deel met uitzicht op het meer. Ook is er een 6-persoons type met extra toegankelijkheidsmogelijkheden voor gasten met een lichamelijke beperking. Dit unieke vakantiepark aan het Markermeer heeft een echt dorpskarakter en ligt vlak bij het buitenzwembad voor dagrecreatie. Voor verdere voorzieningen kun je terecht in het nabijgelegen oergezellige dorpscentrum van Volendam. Toeristische bezienswaardigheden liggen op loopafstand van het park maar ook verder weg zijn er legio mogelijkheden voor uitstapjes per fiets of auto naar o.a. Edam, Monnikendam, Alkmaar, Marken en Amsterdam.