Leidschendam,
12
september
2018
|
16:33
Europe/Amsterdam

Persuitnodiging : Dinsdag 2 oktober Duurzame Dialoog

Kennis delen voor een duurzaam Nederland

Landal GreenParks en Greenchoice hebben als partners samen de missie om Nederland groener te maken. In dit partnerschap ontwikkelen wij gezamenlijk initiatieven om meer mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden van duurzaam leven in bestaande woningen. Verrassend groen leven!

Op Landal Twenhaarsveld (Holten, Overijssel) hebben twee accommodaties (bouwjaar 1985) een groene make-over gehad. Op weg naar energieneutraal wonen. De woningen zijn van het gas af, ze worden verwarmd met een warmtepomp en er wordt gekookt op inductie. Verder zijn o.a. isolatie in dak en glas geïnstalleerd en zonnecollectoren op het dak. Uiteraard is ook gekozen voor een duurzame inrichting.

Landal zet, naast deze woningen, grote stappen om hiermee voor verduurzaming van haar eigen accommodaties en bedrijfsvoering te realiseren. We richten ons vooral op onze 2.8 miljoen gasten om hen te inspireren om ook thuis hiermee aan de slag te gaan, binnen het eigen bereik. Alle beetjes helpen en leveren een bijdrage aan een betere wereld.

Greenchoice verkent de mogelijkheden voor transitie van leverancier van energie naar leverancier van energievoorzieningen.

DUURZAME DIALOOG DINSDAG 2 OKTOBER 

Neem deel aan de Duurzame Dialoog om kennis te delen en de consument te inspireren. Zo komen we dichterbij een duurzaam, aardgasvrij Nederland. Hoe stimuleren we versnelling? Wat kunnen bedrijven betekenen om de consument te betrekken bij de verduurzaming van Nederland en wat hebben ze hiervoor nodig? Hoe kan het bedrijfsleven bijdragen aan duurzaam wonen en leven van en voor alle Nederlanders? Welke kansen en mogelijkheden zijn er? Wat hebben we hiervoor nodig? Hoe bereiken we de consument? Wat hebben de consumenten nodig? Hoe kunnen we consumenten inspireren om zelf kleine stapjes binnen de eigen leefomgeving te zetten?

Vragen waarover we graag met elkaar in gesprek gaan. Deelnemers aan deze Duurzame Dialoog zijn ‘duurzame spraakmakers’ en betrokkenen bij de realisatie van de duurzame woningen.

PROGRAMMA EN LOCATIE

  • 12.00 Ontvangst en inlooplunch
  • 12.30 Welkom en inleiding
  • 13.00 Rondleiding (per fiets) over het park en de twee duurzame woningen
  • 14.00 Duurzame Dialoog – m.m.v. MVO Nederland
  • 15.00 Afsluiting

Adres: Landal Twenhaarsveld, Landuwerweg 17, 7451 SP Holten 

Meld u aan voor 20 september als u aan de Duurzame Dialoog wil deelnemen. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

U kunt uw aanmelding sturen naar jeannette.tenkate@landal.com.

Graag tot ziens op Landal Twenhaarsveld!