Leidschendam,
09
april
2019
|
10:01
Europe/Amsterdam

Partnerbericht:100% stijging online bestellingen Landal GreenParks door migratie naar CCV’s online boodschappenomgeving

Sinds de migratie naar het platform van CCV is het aantal online bestellingen bij Landal GreenParks met 100% gestegen, en het gemiddelde orderbedrag met 25%. Via de online boodschappenomgeving van CCV kunnen boodschappen besteld en afgerekend worden. De producten staan vervolgens klaar in de accommodatie wanneer de gasten arriveren, of op een ander gewenst tijdstip. Landal GreenParks is toonaangevend in het managen en beheren van de meer dan 15.000 bungalows op ruim 85 bungalowparken, en heeft gekozen voor de CCV Shop software vanwege de flexibiliteit, kwaliteit en snelheid van het systeem.

Landal GreenParks is overgestapt naar een nieuwe online boodschappenomgeving vanwege de verschillende behoeften van de diverse parken en de veranderende klantwensen. Binnen de CCV Shop software kan Landal GreenParks enorm flexibel omgaan met de verschillende behoeften zoals het inregelen van een eigen aanbod per park naast een basisassortiment. CCV kwam uit de bus als de enige partij die geschikte cloud software aanbood, en die zowel kwaliteit als snelheid kon garanderen. Meerdere eigen shops kunnen eenvoudig worden beheerd, en de omgeving stelt Landal GreenParks in staat te koppelen met hun eigen app. Sinds de migratie naar CCV Shop is het aantal online bestellingen met maar liefst 100% gestegen, en het gemiddelde orderbedrag met 25%.

Klanten worden door de online boodschappenomgeving maximaal ontzorgd. Wanneer ze vooraf aan een parkbezoek online producten bestellen, treffen ze deze bij aankomst aan in hun accommodatie. Voor het ontbijt geldt hetzelfde: klanten selecteren online de producten van hun keuze waarna deze de volgende ochtend op een zelf gekozen tijdstip bij ze worden bezorgd.

“Door onze eigen oplossingen in combinatie met ons grote partnernetwerk kunnen we snel schakelen en zijn we flexibel”, vertelt Bas Vaanholt, Partnermanager bij CCV Shop. Bas geeft aan online oplossingen hierdoor altijd optimaal te kunnen afstemmen op de wensen en behoeften van klanten, zo ook bij Landal GreenParks. Meedenken als samenwerkings- en kennispartner is hierbij key. “Mede door de nuchtere mentaliteit die heerst bij zowel CCV Shop als Landal GreenParks voelt de samenwerking zeer goed”, aldus Michael Verhagen, Manager IT Park support Landal GreenParks. “De flexibiliteit, kwaliteit en het gebruiksgemak van het systeem van CCV Shop maakte onze keuze makkelijk”.