Leidschendam,
22
februari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Overnachten in luxe op het strand bij Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Eerste gasten nieuwste Landal-park verwelkomd

Afgelopen weekend zijn de eerste 55 gasten verwelkomd bij het nieuwe Landal Beach Villa’s Hoek van Holland. Op het strand, aan de voet van de duinen staan 20 strandwoningen waarin als enige in Nederland gasten 365 dagen per jaar op het strand kunnen overnachten.

De eerste 20 beach villa’s zijn nu geplaatst, in fases wordt dit uitgebreid tot in totaal 74 strandwoningen. Vanwege de ligging op het strand is er gekozen voor kleuren die zoveel mogelijk opgaan in het landschap. De beach villa’s zijn van alle luxe voorzien en vanuit de woonkamer en slaapkamer hebben gasten een prachtig uitzicht op het strand, de zee en de Nieuwe Waterweg.

Een bijzondere belevenis

“Op het strand leven en logeren, genieten van zonsondergangen met het geluid van de branding, zijn bijzondere belevenissen. Strandhuizen zijn dan ook helemaal in en de eerste reacties van gasten zijn bijzonder positief. Met name het contrast tussen enerzijds de natuurlijke elementen van zon, wind en strand en aan de andere kant het imposante scheepvaartverkeer over de Nieuwe Waterweg is een bijzondere belevenis, aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Strand en stad

Gasten die hun strandverblijf willen onderbreken met een uitstapje naar een boeiende stad, kunnen kiezen uit het dichtbij gelegen Delft (21 km), Den Haag (21 km) of Rotterdam (33 km). De regio biedt volop mogelijkheden voor activiteiten; van de bijzondere markthallen in het bruisende centrum van Rotterdam of Diergaarde Blijdorp tot cultuursnuiven in Delft of winkelen in Hofstad Den Haag. Kortom, er is volop keuze voor elke weersituatie.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.landal.nl/hoekvanholland.