Leidschendam,
13
september
2016
|
06:28
Europe/Amsterdam

Nieuw centrum Landal Beach Resort Ooghduyne feestelijk geopend

Duurzaam centrumgebouw in recordtempo gebouwd

Op zaterdag 10 september jl. is het gloednieuwe centrum van Landal Beach Resort Ooghduyne officieel in gebruik genomen.Na het doorknippen van een groot lint werd het nieuwe centrumgebouw feestelijk ingewijd.

Voor de opening was veel belangstelling na diverse speeches en de bijzondere openingsact ‘Laguna’, konden de aanwezigen het moderne gebouw bekijken en in Juliana’s genieten van een hapje en drankje en van de live-muziek van Fleur Raateland.

Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks, memoreerde in zijn toespraak de datum van 12 december jl. waarop een grote brand de bestaande voorzieningen volledig in de as legde. “Gelukkig waren er geen persoonlijke slachtoffers en kon een crisisteam snel aan de slag om de gasten in het park op te vangen en alles in goede banen te leiden. Er kwam een ongekende kracht en energie vrij en alles is uit de kast gehaald om er iets moois van te maken.”

Hulp uit de regio hartverwarmend

“We zijn enorm dankbaar voor alle hulp die we uit de regio hebben gekregen. Mede daardoor konden we onze gasten snel goede alternatieven bieden voor de parkvoorzieningen,” aldus Alexander Peulen, general manager van Landal Beach Resort Ooghduyne. “Het nieuwe centrum is in recordtempo gebouwd en voorziet door een betere indeling in een nog groter aanbod dan voorheen. We zijn enorm blij dat we onze gasten weer een complete mooie beleving kunnen bieden.”

Nieuwe beleving parkvoorzieningen

In het nieuwe duurzaam gebouwde centrum kunnen gasten genieten van een subtropisch zwembad (met 63 meter verlichte glijbaan, stroomversnelling, whirlpool, peuterbad en zwemmersbar), Brasserie Sandz (ook met afhaalpunt voor maaltijden), een indoorspeelparadijs en vier nieuwe bowlingbanen. Ook de receptie/VVV-balie, de fietsverhuur en de kantoren zijn hier gevestigd. In het gehele gebouw is gratis wifi beschikbaar.