Den Haag, The Netherlands,
19
mei
2023
|
08:55
Europe/Amsterdam

Ook honden genieten volop bij Landal GreenParks

Het aantal honden in Nederland is de afgelopen jaren fors gestegen. Geen wonder dat ze ook graag mee op vakantie gaan. Bij Landal GreenParks – met parken midden in de natuur, aan de kust, in het bos en in de bergen – beleven ook viervoeters een geweldige vakantie. Honden zijn welkom in de meeste van de vakantie-parken, 16 Landal parken beschikken zelfs over speciale hondenbungalows.

Op Landal Twenhaarsveld, Beach Resort Ooghduyne, Rabbit Hill, Miggelenberg, Aelderholt, Heideheuvel, Stroombroek, Orveltermarke en Coldenhove (Nederland), Wirfttal, Dwergter Sand, Salztal Paradies en Hochwald (Duitsland), Village l'Eau d'Heure (België), Søhøjlandet (Denemarken) en Darwin Forest (Engeland) zijn de speciale hondenbungalows te vinden. Op www.landal.nl/huisdieren is alle info te vinden.

Ook huisdiervrije accommodaties

Wie liever op een huisdiervrij park verblijft, kan terecht op de huisdiervrije parken Landal Vitamaris op Schiermonnikoog en Landal Vierwaldstättersee in Zwitserland. Daarnaast heeft ieder park huisdiervrije accommodaties, waar huisdieren niet zijn toegestaan. Deze accommodaties zijn beperkt in aantal.

 Hondenfestival

In de week van 30 mei tot en met 5 juni organiseren wij, samen met Adventuros, op verschillende parken leuke activiteiten voor jou en je trouwe viervoeter. Op het speciale programma staan onder andere een fotomoment samen met je hond, een speurwandeling en het bakken van hondenkoekjes! Dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten.

www.landal.nl/adventuros

Deel deze release