Den Haag,
20
juli
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

Nieuw park Landal Volendam verwelkomt eerste gasten

Nieuwe bestemming in populair en veelzijdig Noord-Holland

Landal GreenParks heeft een nieuw een park geopend op een toeristisch zeer aantrekkelijke locatie in Nederland: Landal Volendam. Dit weekend werden de eerste gasten verwelkomd voor een verblijf in een van de luxe recreatiewoningen, gelegen aan de oever van het Markermeer.

Landal Volendam bestaat uit 42 luxe karakteristieke pakhuiswoningen, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen in de kenmerkende Volendamse bouwstijl. Er zijn 4- en 6-persoons vakantiewoningen in comfort en luxe uitvoeringen, waarvan een deel met uitzicht op het meer. Ook is er een 6-persoons type met extra toegankelijkheidsmogelijkheden voor gasten met een lichamelijke beperking. Dit unieke vakantiepark aan het Markermeer heeft een echt dorpskarakter en ligt vlakbij het buitenzwembad voor dagrecreatie. Gasten kunnen voor verdere voorzieningen terecht in het nabijgelegen gezellige dorpscentrum van Volendam. De toeristische bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand van het park.

Gasten vinden in Volendam en omstreken tal van toeristische trekpleisters die een bezoek zeker waard zijn. Van ”De Dijk” van Volendam en de oude haven met visafslag tot een bezoek aan de Zaanse Schans. Enkhuizen, Hoorn en Amsterdam.

“We zijn blij om gasten deze zomer te kunnen ontvangen op deze prachtige nieuwe Landal-locatie,” aldus Nadia Martens, general manager van Landal Volendam. “Tips voor een leuk verblijf? Een vers broodje paling op “De Dijk”. Laat een leuke familiefoto maken in traditionele Volendamse klederdracht, of maak een dagtrip per boot naar Marken. Volendam en omgeving heeft zoveel te bieden, rust en ruimte, een heerlijke vakantie in eigen land, gasten zijn van harte welkom.”

Landal Volendam ontving al direct bij oplevering het Green Key-certificaat ontvangen, hét keurmerk voor duurzaamheid in de gastvrijheidsindustrie. De duurzaam gebouwde en toekomstbestendige recreatiewoningen zijn gasloos gebouwd.

Meer informatie is te vinden op: www.landal.nl/volendam