Leidschendam,
01
september
2017
|
11:21
Europe/Amsterdam

Nieuw luxe vakantiepark: Landal Kaatsheuvel

Aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Landal GreenParks breidt uit met een park in Noord-Brabant: Landal Kaatsheuvel. Het vakantiepark ligt aan de rand van de schitterende natuur van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, in de nabijheid van attracties als de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen en de gezelligheid van steden als Breda, Tilburg en ’s Hertogenbosch.Landal Kaatsheuvel is het vierde park van Landal GreenParks in Noord-Brabant.

 Grenzend aan het dorp Kaatsheuvel ligt Landal Kaatsheuvel op ca. 2 kilometer afstand van de entree van de Efteling. VolkerWessels onderneming, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling uit Tilburg ontwikkelt en bouwt hier een vakantiepark met 104 recreatiewoningen en centrale faciliteiten. Er worden 4-, 6-, 8-, 10- en 12-persoons woningen in de varianten Comfort en Luxe en speciale kinderbungalows gerealiseerd. Toekomstige gasten krijgen de beschikking over een binnenzwembad, receptie, ParkShop en speelfaciliteiten.

De woningen worden eigendom van particuliere investeerders. De verhuur en het beheer van het vakantiepark is in handen van Landal GreenParks.

“Met Landal Kaatsheuvel voegen we een mooi park toe in een unieke regio, die onze gasten veel te bieden heeft. Prachtige natuur naast de deur, bijzondere attracties in de nabijheid en mooie steden vlak in de buurt. Dat maakt het park bij uitstek geschikt voor families van drie generaties,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling start medio september met de verkoop van de recreatiewoningen. Volgens planning worden in 2019 de eerste gasten in het park verwelkomd. Direct vanaf de opening krijgt het park het Green Key Gold-certificaat uitgereikt voor duurzaamheid, waaronder gescheiden afvalinzameling, zonnepanelen en het gebruik van led-verlichting.

Meer informatie over de verkoop is te vinden op www.parckkaatsheuvel.nl