Den Haag, The Netherlands,
21
december
2023
|
14:40
Europe/Amsterdam

Medewerkers Roompot en Landal GreenParks organiseerden inzamelingsacties voor de feestdagen

Bij de gezamenlijke organisatie Roompot en Landal GreenParks staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Iets terugdoen voor de samenleving valt daar ook onder, zeker tijdens de feestdagen. Op de kantoren van de vakantieaanbieder in Nederland worden tijdens deze periode inzamelingsacties gehouden met de organisaties ‘Sintvoorieder1’ (Den Haag en Zwolle) en de Voedselbanken (Goes), op het kantoor in Trier (Duitsland) werkt men samen met ‘Kitz’.

Stichting Sintvoorieder1 ontzorgt gezinnen in armoede op met cadeautjes voor de kinderen op pakjesavond. Vanuit de kantoren in Den Haag en Zwolle werden dit jaar vier zakken, volledig met cadeautjes gevuld, aangeboden. Mede dankzij deze bijdragen kwam het resultaat van de actie dit jaar uit op 30.000 blije kinderen!

Bij Voedselbank De Bevelanden verstrekken vrijwilligers voedsel aan 225 huishoudens op Noord- en Zuid-Beveland. Kantoor Goed verraste de Voedselbank al twee keer met zes kratten met voedsel, acht kratten met verzorgingsproducten en twaalf kratten met speelgoed, boeken, puzzels en knuffels. De inzamelingsactie in Goes loopt nog door tot begin januari.

De medewerkers op kantoor Trier en op de vakantieparken in Duitsland sloegen de handen ineen voor een inzamelingsactie voor het kindertumorencentrum KiTZ in Heidelberg. Met de opbrengst konden zes speciale pluche poppen worden aangeschaft, waarmee de patiëntjes op eenvoudige wijze uitleg krijgen over hun ziekte. De inzamelingactie leverde ook 285 euro aan vouchers op, die gezinnen kunnen gebruiken om bijvoorbeeld drogisterijspulletjes kopen, wanneer ze – na een soms snelle opname –  in het centrum moeten verblijven.