Den Haag, The Netherlands,
07
december
2023
|
14:29
Europe/Amsterdam

Maaike van der Molen (Landal Drentse Lagune) verkozen tot Talent Recreatie door FNV Recreatie

Maaike van der Molen, general manager van Landal Drentse Lagune in Westerbork, is uitgeroepen tot Talent Recreatie. Dat gebeurde gisteren tijdens ‘De dag van de Recreatie’ in Alphen aan den Rijn, waar een vakjury van FNV Recreatie de winnaars van de recreatieverkiezingen bekend maakte. Bijzonder is dat alle drie de genomineerden voor de Talent Recreatie werken bij Drentse parken van Landal GreenParks. Als Beste Leerbedrijf Recreatie werd Thermae 2000 verkozen.

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen. De vakjury, bestaande uit Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (TOP Animation), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en het winnende leerbedrijf 2022/2023: Familie Resort Molenwaard, heeft zich uitgebreid beraden over hun keuze voor de winnaars van dit jaar. Daarnaast wogen creativiteit en een unieke bijdrage zwaar mee voor de vakjury. 

Mooie woorden over Maaike van der Molen door de vakjury

"Maaike heeft de prijs Talent Recreatie gewonnen doordat zij - in de 20 jaar die zij al werkzaam is in de recreatiebranche - haar talenten verder heeft doorontwikkeld. Ze beschikt over 21st century skills die zich uiten in flexibiliteit, goed kunnen luisteren, oplossingsgerichtheid, positiviteit, met als sleutelwoord samenwerken," aldus de vakjury. De andere genomineerden, Joyce Hansler van Landal Aelderholt en Julia Kuijpers van Landal Hunderwold State ontvingen lovende woorden van de jury. De winnaar van Talent Recreatie ontving een dinercheque én natuurlijk de prachtige titel.

Over de verkiezingen

Met deze verkiezingen kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders, ondernemers en recreatiemedewerkers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten ze zien dat ze een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én staat het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers. Men kan voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert er vervolgens drie per categorie. Voor de verkiezingen Leerbedrijf worden de genomineerden bezocht door de jury.

Deel deze release