Den Haag, The Netherlands,
25
november
2022
|
12:56
Europe/Amsterdam

Landal.nl is de Beste Website in de categorie Hotels en Accommodaties

Hoera! We zijn Beste Website van het jaar 2022

Landal GreenParks is verkozen tot website van het jaar 2022. 
In de categorie Hotels en Accommodaties kwam Landal GreenParks als beste uit de bus. In dezelfde categorie behaalde Voordeeluitjes.nl de prijs voor populairste website. Overall winnaar werd iBOOD, dat door het Nederlandse publiek werd verkozen tot ‘Website van het Jaar 2022’.

Het publiek beoordeelde dit jaar uit 39 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en konden aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. Per categorie waren er twee awards: Beste Website en Populairste Website. In totaal zijn dit keer ruim 454.000 stemmen uitgebracht.

Wesley Kloppenburg (Director E-business Landal GreenParks):

“We zijn supertrots op deze publieksprijs. Het is een mooie waardering voor alle collega’s die elke dag werken aan de websites waarmee onze gasten hun onvergetelijke vakanties kunnen boeken. De innovaties die we de afgelopen jaren hebben gedaan in onze e-business zien we terug in onze resultaten en nu ook in de waardering van onze gasten. We danken iedereen die de afgelopen weken op landal.nl heeft gestemd.”

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

www.landal.nl 

Deel deze release