Den Haag,
03
augustus
2023
|
13:03
Europe/Amsterdam

Landal Sprengerheide: duurzame boslodges in natuur bij Epe

Volop wandel- en fietsroutes door bos en over heide – diverse kinderbelevingspaden

In het rijke natuurgebied van Epe, op een unieke locatie dicht bij de Hoge Veluwe, wordt Landal Sprengerheide gerealiseerd, een autoluw recreatiepark met in totaal 104 riante duurzame en vrijstaande 2-, 4- en 6-persoons boslodges op riante kavels. Inmiddels is men begonnen met de bouw van de eerste fase van 33 boslodges en de bouw van het centrumgebouw.  De boslodges worden verkocht aan particuliere beleggers en komen fasegewijs in de verhuur bij Landal GreenParks.  De eerste gasten worden voorjaar 2024 verwacht.

Deze boslodges blinken uit in afwerking en comfort: van de moderne keuken met ATAG-apparatuur tot de luxe afwerkingsdetails in de badkamer. Alle accommodaties hebben een Green Egg-buitenkeuken met een groot overdekt terras. Enkele woningtypen zijn uitgerust met een verwarmde plonspool (een klein ondiep zwembad) of hottub. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de aanleg: alle lodges worden ecologisch gebouwd en het park krijgt bij oplevering het Green Key Goud-keurmerk. Gasten van Landal Sprengerheide kunnen gebruik gaan maken van diverse voorzieningen, zoals een kinderspeelruimte, fietsverhuur, wasserette, diverse speelplaatsen en een receptie met horecapunt/koffie corner waar ook een hapje kan worden gegeten. Rust, luxe, natuur, in alle seizoenen is een verblijf hier een geweldige beleving. 

De omgeving

Het recreatiepark ligt aan natuurgebied Renderklippen, Heerderstrand en kinderbelevingspad ’t Eperholt. Via de eindeloze fiets- en wandelnetwerken kan men wild spotten in de prachtige natuur waarin het park is gelegen. De Big Five van Nederland – de vos, das, ree, wild zwijn en het edelhert – zijn allemaal te vinden in de omgeving van Epe. Om nog maar te zwijgen over de honderden vogelsoorten die de omgeving verrijken met hun vrolijke gezang!

Met zoveel natuur en voorzieningen in de buurt is er altijd wat nieuws te ontdekken.  Het bruisende stadsleven is ook onder handbereik. Landal Sprengerheide ligt op een half uurtje afstand van Apeldoorn en gezellige Hanzesteden als Deventer, Zwolle, Zutphen, charmante steden met een rijke historie en een ligging aan het water. 

Verhuur en beheer

Vakantiepark Landal Sprengerheide wordt ontwikkeld door Bosresorts bv, met 40 jaar ervaring in de recreatieve sector. Eigenaren van een recreatiewoning op Landal Sprengerheide kunnen rekenen op volledige ontzorging, onder meer door verhuur van hun accommodatie door Landal GreenParks. Dit maakt een uitstekend (netto) rendement mogelijk van 5,5% tot 6,4%.

Meer informatie over aankoopmogelijkheden op Landal Sprengerheide is te vinden op:  www.landalmakelaardij.nl en www.vakantiemakelaar.nl

Deel deze release