Leidschendam,
10
oktober
2019
|
12:00
Europe/Amsterdam

Landal Ski Life: de mooiste accomodaties direct aan de piste

Eindeloze pistes, besneeuwde hellingen en een fascinerend landschap - dat is de droom van alle wintersporters. De twaalf Landal Ski Life-parken in Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Duitsland bieden precies dat en nog veel meer. Kinderopvang en skischool voor de kleintjes; sauna en wellness voor volwassenen; of zwemmen, actief sleeën of winterwandelingen maken. Of het nu met familie, vrienden of met z'n tweeën is: het is volop genieten voor sneeuwaanbidders.

Winterparadijs Oostenrijk biedt zeven Landal-vakantieparken voor iedereen die wil skiën, snowboarden, freeriden en sleeën. De skigebieden Hochkönig, Hochmontafon en Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zijn uitermate populair bij zowel professionals als beginners.

Nieuwe Gondellift bij Landal Rehrenberg

Vakantiepark Landal Rehrenberg ligt in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.. Het dalstation van de nieuwe 10-persoons zellamseeXpress-gondelllift bevindt zich direct bij de receptie van Landal Rehrenberg en brengt wintersporters in drie minuten naar de Schmittenhöhe, waar meer dan 400 kilometer piste en 121 liften wachten. Achter de receptie van het vakantiepark is een besneeuwde oefenweide voor skiërs en snowboarders.

Gezinnen voelen zich thuis in Landal Rehrenberg. Naast de skischool, met Nederlands-sprekende skileraren, biedt het vakantiepark ook vele andere activiteiten voor kinderen: sneeuwpoppen bouwen, ravotten op de klimmuur en voor de kleintjes is er de Bollo Club - terwijl de ouders ondertussen ontspannen genieten in de sauna. Samen met het hele gezin naar het zwembad. De rodelbanen in het Skicircus bieden kilometers rodelplezier, zelfs tot 's avonds laat. Op de ijsbaan op de Ritzensee in Saalfelden en in het sportcentrum Saalbach Hinterglemm kan je schaatsen.

Maria Alm – wintervakantie direct aan de piste

Landal Resort Maria Alm bevindt zich te midden van met sneeuw bedekte hellingen, in het skigebied Hochkönig en maakt deel uit van de Ski Amadé, een van de grootste skigebieden in Europa. Eén enkele skipas geeft toegang tot 760 kilometer piste. 32 bergbanen, perfect geprepareerde pistes en met sneeuw bedekte poedersneeuwhellingen garanderen een fantastische wintervakantie.

Na afloop van een dag buitenlucht kunnen gasten in het resort terecht in het restaurant, de bar, de lounge met open haard, het binnenzwembad met apart kinderbad, schoonheids- en massagebehandelingen of de fitnessruimte. Landal Resort Maria Alm bestaat uit 113 luxe- appartementen in landelijke stijl, die zijn ondergebracht in tien chalets. Elk appartement heeft een eigen infraroodsauna en een overdekt terras. Het resort ligt in het pittoreske plaatsje Maria Alm, op slechts 200 meter van de skilift naar het skigebied Hochkönig, die dit jaar op 6 december opent.

Ook op andere parken veel te beleven

Ook op de andere parken van Landal Ski Life is veel te beleven. Een kleine greep:

Landal Katschberg: nieuwe interieurs in alle 72 chalet-appartementen; sneller en comfortabeler naar de pistes met de gloednieuwe 8-persoons gondel in St. Margarethen.

Landal Bad Kleinkirchheim vernieuwde chalets; Ski-Zauberland voor de kleinsten, direct naast het vakantiepark bij skischool Krainer.

Landal Hochmontafon: verwarming voor de skischoenen. Vanaf dit winterseizoen =staan er in elke skikelder van de chalets elektrische skischoendrogers klaar voor gratis gebruik.

Op rijafstand van het park ligt het grootste speelpark van Vorarlberg. Ideaal voor de hele familie: samen schaatsen, ijshockeyen, curlen of dansen in de ijsdisco.

Op www.landalskilife.nl is alle informatie te vinden over alle twaalf winterbestemmingen van Landal GreenParks.