Den Haag, The Netherlands,
09
november
2023
|
13:41
Europe/Amsterdam

Landal Rabbit Hill verkozen tot leukste horecateam van Nederland 2023

Het team van Landal Rabbit Hill heeft op beurs Gastvrijheidstop in Hilversum de eerste prijs gewonnen en mag zich het Leukste horecateam van Nederland 2023 noemen. De verkiezing van het leukste horecateam van Nederland was ook dit jaar een groot succes, met inzendingen en nominaties vanuit heel Nederland. Op vakbeurzen als Horecava, Gastvrij Rotterdam en de BBB in Maastricht konden bezoekers hun favoriete horecateam nomineren. Ook diverse horecaopleidingen deden mee, waarbij studenten bijvoorbeeld hun stagebedrijf konden nomineren.

De verkiezing is een initiatief van de Week van de horeca, om uit te dragen hoe mooi en interessant de horeca is om in te studeren én werken. Voorafgaand aan de finale zijn de drie genomineerde bedrijven – Restaurant Dimples, Restaurant Moustique en Landal Rabbit Hill – bezocht door juryleden Milo Berlijn en Patrick Treichl, die met de teams in gesprek gingen over thema’s als teamontwikkeling, werkplezier en persoonlijke groei. Horecastudenten worden actief betrokken: “Net zoals tijdens de Week van de horeca zelf, is het voor ons belangrijk om zoveel mogelijk horecastudenten te betrekken bij deze verkiezing. De verbinding versterken met het werkveld én aan studenten laten zien wat voor een prachtige en leuke horecabedrijven telt is voor ons een belangrijk doel,” aldus initiatiefnemer Lennart Maas. 

Team Landal Rabbit Hill was met maar liefst 35 medewerkers naar de Gastvrijheidstop afgereisd voor het horecaevent en de finale. Onder luid gejuich nam het team van Rabbit Hill de winnaarsbeker in ontvangst, samen met een waardecheque voor 1.000 euro voor een teamuitje en een bedrag van nog eens 1.000 euro om te besteden in de academy van SVH. General Manager Martijn Belt: “Deze dag kan voor ons niet meer stuk. We hadden op social media aangekondigd dat het restaurant van Landal Rabbit Hill gesloten was in verband met de finale, maar dat we met dit resultaat naar huis zouden gaan, had ik nooit verwacht. Zó trots op dit team! Vooral omdat het een heel divers team is, van pril lerend tot ervaren, verschillende nationaliteiten, jong en ouder. Een mooi voorbeeld van hoe het moet zijn. Onvoorwaardelijk klaarstaan voor elkaar. En wát een beloning!”

De finale werd voor de tweede keer georganiseerd op de Gastvrijheidstop, het horecaevent van FNV Horeca waar ieder jaar honderden gastvrijheidstoppers bij elkaar komen voor workshops, trainingen en dit jaar een geweldige show van Milo Berlijn. FNV Horeca is al jaren trotse partner van de Week van de horeca en de verkiezing. “Het is ieder jaar weer prachtig om de blijdschap van de finalisten te zien en vooral de trots die zij uitdragen voor elkaar en voor ons mooie vak. Wij ondersteunen deze verkiezing dan ook van harte, om zo gezamenlijk positieve aandacht voor de horecamedewerker te creëren en te laten zien dat de horeca een geweldige branche is om in te werken”, aldus Edwin Vlek, sectorbestuurder FNV Horeca.

Deel deze release