Den Haag, The Netherlands,
06
maart
2024
|
09:23
Europe/Amsterdam

Landal Klein Oisterwijk lanceert vier nieuwe typen luxe vakantielodges op Dutch Masters

Startschot Fase 2 tijdens top paardenevenement in Brabanthallen

In het Brabantse Oisterwijk, op een bijzonder mooie locatie midden in de prachtige natuur, is Landal Klein Oisterwijk volop in ontwikkeling. Dat gebeurt stapsgewijs, waarbij er in de komende jaren circa 324 nieuwe, duurzame en luxe vakantielodges worden gerealiseerd. Fase 1 is afgerond waarbij er 40 vakantielodges zijn gerealiseerd en inmiddels in verhuur zijn. Als startschot voor fase 2 is gekozen voor een bijzondere locatie, het prestigieuze paardenevenement The Dutch Masters, dat van 7 t/m 10 maart wordt gehouden in de Brabanthallen van Den Bosch.

Landal Klein Oisterwijk heeft op The Dutch Masters een grote stand samen met hun vaste leverancier van buitenmeubelen - Borek (Stand 65). Hier is iedereen welkom voor alle informatie over de 4 nieuwe types vakantielodges van fase 2. De nieuwe lodges zijn beschikbaar in 4-, 6- en 8-persoons uitvoering  waarvan enkele met sauna, dompelbad, buitendouche of buitenkeuken. Voor de geinteresseerde investeerders zijn er toegangtickets beschikbaar via sales@kleinoisterwijk.nl

De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden aangeboden als beleggingsobject, waarbij Landal GreenParks de exclusieve verhuur verzorgt voor Klein Oisterwijk. De focus ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, om beleggers een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Investeren in Klein Oisterwijk: Groots genieten van een aantrekkelijk rendement Ook Landal Makelaardij zal aanwezig zijn (Stand 61) op de The Dutch Masters. Zij staan u graag te woord met betrekking tot de eventuele aan- of verkoop van een recreatiewoning op een recreatiepark van Landal GreenParks. Investeren in een woning op een park van Landal GreenParks is kiezen voor hoge kwaliteit, een betrouwbare verhuurpartner en een goede bezettingsgraad. Zo ontwikkelt uw rendement zich ook op de lange termijn. Investeren bij Landal GreenParks betekent investeren in groen: de recreatiewoningen staan altijd op een unieke locatie in de natuur.

The Dutch Masters

In de Brabanthallen van Den Bosch zijn vier dagen lang spring- en dressuurwedstrijden op topniveau te zien. Het evenement is één van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows 'Masters' en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop. Hoogtepunten zijn o.a. de FEI World Cup Dressage Kür op Muziek op zaterdagmiddag en de Rolex Grand Prix springen op zondagmiddag. Ook is er speciaal programma voor kinderen.

www.landal.nl/kleinoisterwijk - www.vakantiemakelaar.nl

 

Deel deze release