Den Haag,
31
juli
2023
|
13:00
Europe/Amsterdam

Landal Klein Oisterwijk klaar voor eerste gasten

Op een bijzonder fraaie locatie in het Brabantse Oisterwijk, gelegen tussen Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, is Landal Klein Oisterwijk volop in ontwikkeling. Dat gebeurt stapsgewijs, waarbij er in de komende jaren nieuwe, duurzame en luxe vakantielodges worden gerealiseerd. Landal GreenParks verzorgt de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk. De eerste 20 woningen van het vakantiepark zijn per direct boekbaar voor aankomsten vanaf 28 augustus a.s.  

Het in het groen aangelegde Landal Klein Oisterwijk (25ha) beschikt over eigen vennen en diverse waterpartijen, met verschillende type lodges op ruime kavels. De komende jaren worden ca. 350 lodges gerealiseerd variërend van 2- tot 16-persoons. Ze worden geheel in eigentijdse stijl ingericht inclusief luxe keuken, sanitair en buitenmeubelen. Op het park zijn al vele faciliteiten aanwezig waar onder restaurant De Drie Vennen met een groot buitenterras, een BBQ-plein en Beachbar met heerlijke loungebanken in het zand. Nabij het natuurlijk zwemven met het avontureneiland en de visvijver is een beachvolleybalveld, outdoor fitness en een airtrampoline. Oisterwijk Adventures biedt onder andere Piet Plezier gezinstrapkarren, fietsenverhuur, een adventure minigolfbaan, de escaperoom en veel outdoor-activiteiten. Het gezellige dorp Oisterwijk heeft veel te bieden zoals boetieks, restaurants en terrassen.

Natuurpoort Klein Oisterwijk

Natuurpoort Klein Oisterwijk maakt deel uit van Nationaal Landschap Het Groene Woud, direct aan de natuurgebieden de Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Natuurpoorten zijn een startpunt voor een bezoek aan een Brabants Natuurgebied en zijn herkenbaar aan de grote sleutel. Hieraan gelegen zijn knooppuntenroutes voor fietsers, wandelaars, ruiters en mountainbikers. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, informatie over de natuur en de routes. 

Investeren in recreatief vastgoed

De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks verzorgt de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Eigenaren wordt de mogelijkheid geboden om (maximaal 5 weken per jaar) zelf gebruik te maken van hun investering. Men kan al investeren in een vakantielodge vanaf € 230.000,- v.o.n. excl. btw. Drie modelwoningen zijn op afspraak te bezichtigen, neem hiervoor contact op met www.vakantiemakelaar.nl

Deel deze release