Den Haag, The Netherlands,
12
december
2023
|
16:42
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks sluit exclusieve samenwerking met verhuurorganisatie Clofers in Oostenrijk

Luxe vakantievilla’s op meerdere bestemmingen in Karinthië

Landal GreenParks gaat op exclusieve basis samenwerken met de Oostenrijkse verhuurorganisatie Clofers, dat in Karinthië bijzondere vakantiebestemmingen aanbiedt. Ze vormen een goede aanvulling op het aanbod van Landal GreenParks in Oostenrijk.  Het gaat om mooi gelegen en luxueuze bestemmingen op aantrekkelijke locaties, ideaal voor Landal-gasten die veelal kiezen voor natuur, rust en ruimte en een kleine setting. 

Luxe kleinschalige bestemmingen

Clofers is eigendom van de Nederlanders Lineke en Dennis Kerssen, die zeven jaar geleden vanuit hun passie voor wintersport een droombestemming vonden in Nassfeld, Karinthië, vlak bij de grens met Italië. De zoektocht naar een geschikte kavel leidde al snel tot een plan voor het bouwen van meerdere chalets en uiteindelijk meerdere locaties. Op dit moment beschikt Clofers over accommodaties in Jenig (12 chalets), Rattendorf (45 chalets en 15 appartementen) en Sonnleitn (12 appartementen) en is ski-in ski-out. Obermöschach (14 accommodaties) opent voor het winterseizoen van dit jaar (2023/2024). Mountain Resort Nassfeld (16 luxe chalets) gaat het jaar erop open (winter 2024/2025) en er zijn nog enkele nieuwbouwprojecten in ontwikkeling. De luxe bestemmingen van Clofers zijn een mooie aanvulling op de andere Landal parken in Karinthië Landal Katschberg en Landal Bad Klein Kirchheim.

Exclusieve samenwerking met Landal GreenParks

Clofers heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een stabiele organisatie en uitbreiding van bestemmingen in Karinthië. Met de kwaliteit die het bedrijf heeft ontwikkeld wil men verdere stappen zetten. De samenwerking met Landal GreenParks betekent voor Clofers een succesvolle en toonaangevende verhuurorganisatie met grote internationale slagkracht. Een ervaren en betrouwbare organisatie, die al vele jaren actief is in Oostenrijk. Omgekeerd biedt Clofers Landal GreenParks de mogelijkheid tot snelle uitbreiding in het populaire Oostenrijk. Landal GreenParks verwacht dat er in haar gastenbestand veel interesse is voor de luxe Clofers locaties. Ter plaatse blijft het voltallige team van Clofers verantwoordelijk voor de operatie onder leiding van Lineke Kerssen, zoals dit nu ook al het geval was. Lineke Kerssen van Clofers: “Door de exclusieve samenwerking met Landal GreenParks kunnen nog meer gasten kennismaken met onze mooie bestemmingen. De verwachting is dat onze persoonlijke aandacht goed aansluit bij de verwachtingen van Landal-gasten. Voor lokale ondernemers in Nassfeld en voor het rendement op de investeringen van onze huiseigenaren is het aansluiten bij Landal GreenParks een waardevolle volgende stap. We zien in Landal GreenParks een betrouwbare partner waarmee we mooie toekomstplannen gaan realiseren.”

Voor informatie en reserveringen:

https://www.landal.nl/parken/clofers-sonnleitn

https://www.landal.nl/parken/clofers-jenig

https://www.landal.nl/parken/clofers-obermoeschach

https://www.landal.nl/parken/clofers-rattendorf

Deel deze release