Den Haag,
12
december
2019
|
13:36
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks opnieuw genomineerd voor Kids Vakantieaanbieder 2020 Awards

Voor de dertiende keer organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. In deze competitie worden de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland onderscheiden. Landal GreenParks is genomineerd voor zowel de onderscheidingen Duurzame Vakanties als voor Vakantieparken XL. Ook Hof van Saksen werd twee keer genomineerd: in de categorie Vakantieparken en in Kidsclub Vakanties.

Nominaties

De uiteindelijke winnaars worden bepaald door ouders en kinderen. Zij kunnen vanaf nu een stem uitbrengen door de Kids Enquête in te vullen.

Aanbieder: Genomineerd voor:

Landal GreenParks Duurzame vakanties Breng nu uw stem uit

Landal GreenParks Vakantieparken XL Breng nu uw stem uit

Hof van Saksen Vakantieparken Breng nu uw stem uit

Hof van Saksen Kidsclub Vakanties Breng nu uw stem uit

Breng nu uw stem uit

Vanaf nu is het aan het grote publiek om te bepalen wie de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 winnen door het invullen van de Kids Enquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards- website. Het publiek bepaalt de winnaars door voor 9 januari 2020 te stemmen in de Kids Enquête op de Kids Vakantie-aanbieder van het Jaar Awards-website. De genomineerden met de meeste punten per categorie winnen de felbegeerde award. Op zondag 19 januari 2020 worden de prestigieuze awards op de Vakantiebeurs uitgereikt door kidsidool Kaj van der Voort en de Kids Vakantiegids Detectives.

Stem op Bollo!

Vakantiemascottes spelen een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. De allerbeste vakantiemascotte ontvangt tijdens de feestelijk uitreiking in de Jaarbeurs de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2020 op zondag 19 januari 2020.

Stem op Bollo voor de Kids VakantieMascotte Award.

Kindvriendelijke score

De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 beoordeelde de wijze waarop kandidaten inspelen op de beleving van gezinnen met kinderen, en de mate waarin kindvriendelijke thema’s zijn doorgevoerd in het totaalconcept van de organisatie. Daarbij werd onder andere gelet op het inlevingsvermogen in de doelgroep en de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma, maar ook op bijvoorbeeld de adrenalinefactor bij actieve vakanties. In de categorie Duurzame vakanties is gelet op de aandacht voor duurzaamheid binnen de reisorganisatie, maar ook de mate waarin reizigers/gasten zelf een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu. De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 vakjury bestaat uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Theo de Reus (hoofdredacteur TravMagazine) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids).