Den Haag, The Netherlands,
07
april
2022
|
11:49
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks internationaal job event: in april bij jou in de buurt

Veelzijdige vacatures in Nederland, België, Duitsland en Denemarken

Werken bij Landal GreenParks is werken op de leukste vakantieparken in binnen- en buitenland. Op de mooiste en beste locaties, midden in de prachtige natuur van bos, bergen en kust. Voor een groene droombaan op één van de Landal-parken zijn er veel vacatures in de Horeca, de Parkshop, het Fun & Entertainment team, in het zwembad, achter de Receptie en de Technische Dienst. Op donderdag 21 april openen veel Landal-parken in Nederland en België van 16.00-19.00 uur hun parkdeuren voor potentiële nieuwe collega’s. In Duitsland is dit op 23 april van 10.00 tot 13.00 uur en in Denemarken op 18 april van 14.00-19.00 uur.

Landal GreenParks werkt internationaal in negen landen, met ca 3.000 medewerkers op ruim 100 parken en vier kantoren en biedt volop ontwikkelingsmogelijkheden op diverse niveaus. Jaarlijks biedt Landal GreenParks aan ca. 600 leerlingen en stagiairs goed begeleide leer/werkplaatsen in binnen- en buitenland. Voor velen is dit een opstap naar een vaste baan en veel leidinggevenden bij Landal GreenParks zijn als stagiair begonnen.

Om voor de start van het hoogseizoen zo veel mogelijk vacatures op de parken in Nederland, België, Duitsland en Denemarken te vervullen, kiest Landal GreenParks nu voor een Internationaal Job Event op de werkplek zelf. Een informatieve manier om kennis te maken met een potentiële nieuwe baan. En de mogelijkheid om gelijk een sollicitatiegesprek te voeren en met een contract de deur uit te lopen. Wie een contract tekent, ontvangt een cheque voor een gratis verblijf bij Landal GreenParks.

Recreatiebranche aantrekkelijke werkgever

Werken in de recreatiebranche wordt financieel aantrekkelijker door het principeakkoord op de nieuwe CAO Recreatie in 2022. Dit betekent o.a. een loonsverhoging en een verhoging van de jeugdlonen, dit maakt het nog aantrekkelijker om in de gastvrijheidsbranche te werken.

Genomineerd voor beste stagebedrijf en beste praktijkopleider

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft op 21 maart jl. Landal Hoog Vaals genomineerd als een van de beste 10 stagebedrijven in de sector (Voedsel, Groen en Gastvrijheid). En bovendien is Rob Frissen (Medewerker Fun & Entertainment Landal Hoog Vaals) een van de 7 beste praktijkopleiders in diezelfde sector.

Kijk voor de deelnemende parken, data en tijden van het Internationale Job Event op: jobs.landal.com/job-event

Vacatures en stageplaatsen bij Landal GreenParks zijn te vinden op: jobs.landal.com

Deel deze release