Leidschendam,
25
oktober
2019
|
16:00
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks en Natuurmonumenten genomineerd voor een SponsorRing 2019

Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn samen genomineerd voor een SponsorRing met hun case ‘Het creëren van natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur. Doel van de samenwerking met Natuurmonumenten en de case is om zoveel mogelijk gezinnen in Nederland te bereiken en hen bewust te maken van het belang van de natuur en hun impact daarop. Op maandag 25 november maakt de jury bekend of Landal en Natuurmonumenten winnaar zijn van een bronzen, zilveren of gouden ring.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben het maatschappelijk probleem van het behoud van biodiversiteit vertaald in onder andere een Wilde Bloemencampagne, die zowel door volwassen gasten als door kinderen (via het OERRR-programma), op de parken van Landal GreenParks is omarmd. De oproep ‘Maak plaats voor wilde bloemen’ en het feit dat men zelf kon participeren door o.a. bloemenzaadjes te planten, bloembommetjes te gooien en er ook thuis mee aan de slag kon, heeft in hoge mate bijgedragen aan het succes.

“Graag wil ik alle betrokkenen bij beide organisaties gelukwensen met dit resultaat en hen succes wensen bij de finale. Goud, zilver of brons: in alle gevallen is de natuur winnaar!”, aldus algemeen directeur Dirk Anbeek van Landal GreenParks, die aangaf bijzonder trots te zijn dat het partnership met Natuurmonumenten en OERRR een SponsorRing-nominatie heeft ontvangen. “Het is een mooie erkenning voor onze gezamenlijke inspanningen om mensen onvergetelijke vakantie-ervaringen in de natuur te laten beleven. In deze unieke case versterken maatschappij en commercie elkaar tot een win-win-situatie voor de natuur, zodat ook in de toekomst mensen van de natuur kunnen blijven genieten.”

De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases in Nederland. In totaal zijn door de vakjury’s zeventien cases genomineerd in vijf vakgebieden. Landal en Natuurmonumenten dingen mee in de categorie Maatschappij, waarin ze het opnemen tegen cases van TUI/CPNB en Bloedbank Sanquin/League of Legend. De hoofdjury kiest uit de nominaties de uiteindelijke winnaars, nadat de genomineerden een presentatie hebben gegeven. De SponsorRing-uitreiking vindt dit jaar voor de twintigste keer plaats.