Den Haag, The Netherlands,
10
mei
2022
|
12:17
Europe/Amsterdam

Landal Drentse Lagune

Bij het aantrekkelijke brinkdorp Westerbork in de gemeente Midden-Drenthe wordt een nieuwe luxe vakantiebestemming van Landal GreenParks gebouwd: Landal Drentse Lagune. Met ingang van vandaag kunnen gasten een verblijf boeken vanaf 2 september a.s. in een van de eerste 44 hoogwaardige recreatiewoningen die worden opgeleverd. Ze liggen op ruime percelen met een eigen strand en fraai uitzicht over het water.

Landal Drentse Lagune ligt midden in het toeristisch zeer aantrekkelijke Midden-Drenthe, vlakbij Nationaal Park Drents-Friese Wold en Nationaal Park Dwingelderveld met o.a. de prachtige schaapskooi. Het dichtbijgelegen museumdorp Orvelte, het Drents Museum in Assen en Wildlands in Emmen zijn tevens publiekstrekkers. Met meer dan 1.700 kilometer fietspad en nóg meer wandelpaden kunnen gasten hier alle kanten op.

In totaal krijgt Landal Drentse Lagune de beschikking over 114 luxe vakantiewoningen in verschillende uitvoeringen, variërend van 4- tot 10-persoons, en beschikbaar in comfort, luxe en extra luxe uitvoeringen. Verder krijgt Landal Drentse Lagune een ontvangstreceptie, een Beachclub-restaurant met zonneterras (na de tweede bouwfase), een overdekt zwembad (na de derde bouwfase), overdekte speelruimte en parkshop. Waterpret komt centraal te staan: zwemmen vanaf het eigen zandstrand, kanoën, suppen of waterfietsen.

www.landal.nl/parken/drentse-lagune

Deel deze release