Den Haag, The Netherlands,
06
februari
2024
|
15:42
Europe/Amsterdam

Landal Aelderholt uitgebreid met luxe recreatiewoningen in een bosrijke omgeving

Op een bosrijke plek in Drenthe ligt vakantiepark Landal Aelderholt. Dit bestaande vakantiepark in Aalden met vele faciliteiten is uitgebreid met 60 luxe recreatiewoningen, gerealiseerd door Van Wijnen Recreatiebouw. De vakantiehuizen beschikken over diverse luxe voorzieningen, een smaakvolle inrichting en een fraaie afwerking.

 Luxe recreatiewoningen

Alle woningen hebben een zeer luxe uitstraling, waaronder een luxe inrichting, een moderne keuken, luxe sanitair, sunshower en een sauna. De woningen met een wellness label zijn voorzien van een whirlpool en een hout gestookte haard. De nieuwe recreatiewoningen zijn gebouwd volgens de meest actuele inzichten in materiaalkeuze, isolatienormen en duurzaamheid. Met dit aanbod wordt ingespeeld op de vraag naar luxere, ruimere en duurzamere recreatiewoningen.

 Faciliteiten

Landal Aelderholt is een vakantiepark met alles erop en eraan midden in het Drentse landschap. Gasten hebben hier een onvergetelijke vakantie. Men kan zich dagenlang vermaken op het park met de vele faciliteiten, waaronder de Skyflyer, een zwembad, restaurant, snackbar, parkshop, bowlingbanen, sportvoorzieningen, fietsverhuur, airtrampoline, minigolf, indoorspeelparadijs, beauty en wellness-voorzieningen. Ook buiten het park is er genoeg te doen en te beleven. Vanaf Landal Aelderholt trek je zo de bossen en heide in. Het vakantiepark biedt een goed vertrekpunt voor uitstapjes naar o.a. Wildlands Adventure Zoo in Emmen en Plopsa Indoor in Coevorden.

Deel deze release