Leidschendam,
05
december
2016
|
15:26
Europe/Amsterdam

Kids WintersportTip! Keurmerk voor Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Marina Lipno

Publiek kiest winnaars in verkiezing om meest kindvriendelijke wintersportaccommodaties

Ruim 2400 kids en ouders hebben bepaald bij welke accommodaties gezinnen met kinderen de allerbeste wintersportvakantie vieren. Zij stemden tussen 1 november en 1 december op hun favoriet in de Kids WintersportTip! competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de meest kindvriendelijke adresjes in de populairste skigebieden worden onderscheiden. 

Om de keuze voor een wintersportvakantie met kids eenvoudiger te maken lanceerde Kids Vakantiegids in 2012 het Kids WintersportTip! Keurmerk. Voor de 2016-2017 selectie is uit honderden accommodaties in de populairste wintersportlanden – waarbij Oostenrijk is opgedeeld in vier regio’s – een top vijf ontstaan op basis van de aanwezige kinderfaciliteiten zoals onder andere Nederlandstalige skilessen, kidsclubs gesegmenteerd naar leeftijd en een oefenwijde voor kinderen. Ook is er gelet op de beoordelingen door gezinnen en de mogelijkheid een skipas of skimateriaal bij te boeken.

Twee awards voor parken van Landal Ski Life 

Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Marina Lipno hebben het Kids WintersportTip! Keurmerk 2016-2017 gewonnen in de categorieën ‘Oostenrijk Karinthië’ en ‘Tsjechië’.