Leidschendam,
04
juli
2017
|
08:49
Europe/Amsterdam

Hof van Saksen opnieuw uitgeroepen tot winnaar van Kids Zwemparadijs Tip! Keurmerk

Onderscheiding aan vooravond opening grootste indoor waterglijbaan ter wereld

Hof van Saksen, dat deel uitmaakt van Landal GreenParks, is opnieuw uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017 in de categorie ‘Vakantie met overdekt zwembad’. Het is het derde achtereenvolgende jaar dat Hof van Saksen in deze categorie wint.

“Zo’n positieve gastenwaardering voor het derde jaar op rij, daar zijn we enorm blij mee. Waterpret is voor veel van onze gasten een onlosmakelijk onderdeel van de totale vakantiebeleving,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.”Deze onderscheiding komt op een perfect moment, want binnenkort openen we op Hof Van Saksen drie sensationele indoor waterglijbanen. Vanuit een hoge toren kunnen gasten met drie glijbanen afdalen; de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan in de Benelux en de snelste speedslide van Nederland. Hiermee creëren we de ultieme beleving voor onze gasten.”

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids. Uit honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten, zoals waterglijbanen, -attracties, -sporten en de mate waarin het zwembad is gethematiseerd. Ook is gelet op de beoordeling door gezinnen met kinderen en de mogelijkheid tot baby- en peuterzwemmen en het volgen van zwemlessen in de schoolvakanties.

In de afgelopen maand hebben ruim 3.000 kids en ouders gestemd op hun favoriet via het stemformulier op Kidsvakantiegids.nl. Dat leverde de winnaars op.