Den Haag The Netherlands,
11
maart
2021
|
11:20
Europe/Amsterdam

Genieten van de natuur en het buitenleven op de campings van Landal GreenParks

De parken van Landal GreenParks liggen altijd op de mooiste plekjes in de natuur, waar gasten volop kunnen genieten van rust en ruimte.Landal GreenParks beschikt over zeven fraaie campings bij parken in Nederland en Duitsland, met volledig ingerichte stacaravans, safaritenten en woodlodges, maar ook de eigen tent, camper of caravan zijn welkom. En campinggasten kunnen gebruik maken van dezelfde faciliteiten als parkgasten. Landal GreenParks kijkt terug op een sterk kampeerseizoen 2020 en maakt zich op voor een nieuwe campingzomer, waarbij verdere versoepelingen van coronamaatregelen verwacht worden.

In Nederland kan men terecht op de campings van Landal Coldenhove en Rabbit Hill (Veluwe), Esonstad (Friesland) en Sluftervallei (Texel) voor het echte buitenleven, gecombineerd met de luxe van glamping accommodaties. In stoere safaritenten, luxe stacaravans en rustieke woodlodges ontbreekt het u aan niets. Ontdek de mooie omgeving of geniet van de uitstekende faciliteiten die u van Landal GreenParks gewend bent. Trek eropuit in de omgeving op de fiets of wandelend. En als we straks weer naar het buitenland mogen, kunt u terecht op de campings van Landal Sonnenberg (Moezel), Warsberg (Saarland) en Wirfttal (Eifel).

Landal Rabbit Hill heeft dit jaar opnieuw het predicaat ‘Top camping’ ontvangen van de ANWB. De camping behaalde de maximale score van vijf sterren bij de jaarlijkse ANWB-campinginspectie. En vanaf de zomer zijn op Landal Esonstad 30 campingplaatsen voorzien van privé sanitair. Ook Landal Sonnenberg is een ‘Top camping’ van de ANWB.

“Onze luxe stacaravans zijn een fantastisch alternatief voor kampeerders die van meer comfort houden of niet over een eigen caravan (of tent) beschikken. In de stacaravans beschik je over eigen sanitaire voorzieningen en ‘echte bedden’. Deze fraai ingerichte stacaravans zijn geschikt voor vier tot zes personen. Op een aantal bestemmingen bieden we safaritenten met de luxe van echte bedden en een compleet ingericht keukenblok, sommige beschikken zelfs over eigen sanitaire voorzieningen. En op onze Duitse parken Landal Warsberg en Wirfttal staan prachtige woodlodges met veranda midden in de natuur, met het gemak van eigen sanitair en keuken,” aldus Jeannette ten Kate, Corporate PR Manager van Landal GreenParks.

 

www.landalcamping.nl