Den Haag The Netherlands,
21
juni
2021
|
11:26
Europe/Amsterdam

Feestelijke handeling voor project Kaap West

Landal Kaap West te boeken vanaf 1 september 2021

Landal GreenParks gaat uitbreiden op het populaire Waddeneiland Terschelling. Aan de rand van het gezellige havenplaatsje West-Terschelling worden 19 luxe recreatieappartementen en vier permanente woningen gebouwd.  Maas Brink van Landal GreenParks, en Jeroen Klinkert, projectontwikkelaar van de Segesta Groep, hebben een feestelijke handeling verricht voor dit bijzondere project aan het Groene Strand. Door het laten vallen van een doek is het verhuurbord onthuld. Naar verwachtingen kunnen de eerste gasten mogelijk al eind dit jaar worden verwelkomd. Ontwikkelaar en belegger van het op deze unieke locatie gelegen en fraai vorm gegeven project is de Segesta Groep uit Alkmaar.

De 19 appartementen van Landal Kaap West variëren in woonoppervlak van 55 tot 110 vierkante meter en beschikken over een grote buitenruimte met een fantastisch uitzicht op zee en de omliggende duinen. De luxe appartementen – meestal met een eigen sauna – beschikken over één, twee of drie slaapkamers én een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Zowel de architectuur als de afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit. Het duinlandschap wordt rondom de bebouwing en op het parkeerdek doorgetrokken zodat het geheel opgaat in de omgeving en de parkeergarage uit het zicht is. De vier twee onder één kapwoningen zijn bedoeld voor permanente bewoning en inmiddels allemaal verkocht.

Op loopafstand van Landal Kaap West liggen vele gezellige terrasjes, cafés en restaurants met prachtig uitzicht over de haven; de enige natuurlijke baai van Nederland. Fietsend door de bossen ben je vanuit Landal Kaap West zo op het kilometerslange en brede strand of bij een van de vele karakteristieke dorpjes. Het eiland bestaat voor 80% uit natuurgebied; duinen, strand, bos met gevarieerde begroeiing, polderlandschap, kwelders, wad en plekjes waar je nog ‘alleen’ kunt zijn.

De verhuur van de recreatieappartementen start vanaf 1 september 2021 en wordt verzorgd door Landal GreenParks. “Gasten willen genieten van rust en ruimte in de natuur. De Waddeneilanden zijn dan ook populair bij onze gasten en Kaap West is een geweldige bestemming. Vanuit hun luxe appartement lopen gasten zo de natuur in. De trend naar vakanties in eigen land zal voorlopig nog voortduren, maar we doen ook onze Duitse en Belgische gasten een groot plezier met deze bestemming,” aldus Maas Brink.

Het ontwerp van Landal Kaap West is van Penta Architecten uit Harlingen en de realisatie is in handen van Bouwbedrijf Kolthof B.V. uit Stiens.