Den Haag, The Netherlands,
06
juli
2022
|
15:10
Europe/Amsterdam

Eerste gasten voor nieuw vakantiepark Landal Waterresort Blocksyl

De nieuwe, luxueuze vakantiebestemming Landal Waterresort Blocksyl, gelegen in de Kop van Overijssel, heeft de eerste gasten verwelkomt. Fase 1 is net voor de zomervakantie beschikbaar voor een heerlijke zomervakantie aan het water.

Landal Waterresort Blocksyl ligt in de Kop van Overijssel, tussen het pittoreske plaatsje Blokzijl (750 meter lopen, 350 meter varen) en de toeristische trekpleister Giethoorn. Het resort heeft een kleinschalig karakter en is ruim opgezet. Groen en duurzaamheid staan centraal: het resort grenst aan een Natura2000-gebied. Hier ligt ook Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa, dat te voet, per fiets of varend verkend kan worden.

.Uiteindelijk krijgt het vakantiepark 102 duurzame en energiezuinige recreatiewoningen op ruime percelen met uitzicht over het water. Er zijn diverse 2-, 4- en 6-persoonstypen in verschillende uitvoeringen. Door de kwalitatief hoogwaardige materialen en energiezuinige keuzes zijn de woningen toekomstbestendig gebouwd. Zo zijn ze gasloos (elektrische combi-airco-verwarmingsinstallatie), voorzien van minimaal vijf zonnepanelen en energiezuinig. Diverse accommodaties bieden direct toegang tot het Noorderdiep, de vaarverbinding tussen Blokzijl en het Giethoornsche Meer.

www.landal.nl/parken/waterresort-blocksyl

Deel deze release