Leidschendam,
09
februari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Dog Wash op Landal Twenhaarsveld

Wellness voor trouwe viervoeters

Op het hondvriendelijke bungalowpark Landal Twenhaarsveld in Holten kunnen de parkgasten sinds kort gebruik maken van de ‘Dog Wash’, een speciale ‘wasstraat’ voor honden.

General manager Wim Westdorp: “Sinds twee jaar hebben we op Landal Twenhaarsveld extra faciliteiten voor honden, zoals aparte hondenbungalows, een losloopgebied met hondenzwemvijver en een hondentrimbaan. De Dog Wash van iClean Carwash Technologies, past daar prima bij. In deze hondenwasstraat, de eerste op een vakantiepark van Landal kunnen zowel grote als kleinere honden worden gewassen met warm water en hondenshampoo. Afspoelen en drogen gaat net zo handig. Het gehele programma duurt 10 minuten, een uitkomst voor vele hondeigenaren nadat hun viervoeter een bezoek heeft gebracht aan het losloopgebied of de zwemvijver.”

Duitse herder Moos mocht als eerste in de Dog Wash om door z’n baasje Bo verzorgd te worden. “Moos moest even wennen, maar vond het daarna heerlijk. Voor mij is de Dog Wash supergemakkelijk. Zonder zelf nat te worden, kan ik Moos lekker wassen, snel drogen en heerlijk schoon weer mee naar huis nemen.”

Wim Westdorp: “Naast de Dog Wash kan iedere parkgast voor het schoonspoelen van z’n huisdier ook gebruik blijven maken van onze gratis hondendouche. En in ons restaurant Timber’s Brasserie zijn viervoeters van harte welkom om in de serre iets te gebruiken van onze speciale hondenmenukaart.”