01
februari
2024
|
08:24
Europe/Amsterdam

Cycling Destination ontdekt Landal de Sallandse Heuvelrug

Sander Kolsloot van Cycling Destination: " Terwijl ik naar buiten kijk vormen kleine sneeuwvlokken langzaam een mooie witte deken over het landschap. Ik neem een slok van mijn koffie, terwijl de vloerverwarming van de bungalow mij heerlijk warm houdt. ‘Lekker, want met sneeuw ga je toch niet fietsen?’ hoor ik je nu denken. Niets is minder waar. Ons ‘wagenpark’ is aangepast op de omstandigheden en de witte wereld buiten schreeuwt om aandacht. Het kleine duinpannetje wat bij de vijver is gemaakt, ligt er te mooi bij. Daar móeten we met de fiets overheen. Waar we zijn? Landal GreenParks Sallandse Heuvelrug, in het Twentse land, net buiten Wierden in het buurtschap (zo mag ik dat toch noemen?) Hoge Hexel. Een fietsbestemming bij uitstek, wil jij weten waarom? " Lees het hele verhaal op www.cyclingdestination.cc.