Leidschendam,
07
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Scheiden op vakantie

Tanja Roeleveld, Manager Sustainability over afval scheiden op vakantie

Vele zijn nog met vakantie of gaan zelfs nog, zelf ben ik net terug. Doordat ik werk in de vakantiebranche merk ik dat regelmatig zaken zie tijdens mijn vakantie welke mij aan mijn werk laten denken. Zo ook afval en afvalscheiding. Ik maak foto’s van bakken, zakken en milieustraatjes, op zoek naar de perfecte oplossing voor op de parken van Landal GreenParks. De rest van het blog is te lezen op  https://www.linkedin.com/pulse/scheiden-op-vakantie-tanja-roeleveld

 

 

Contactpersoon
photo:Jeannette ten Kate-Winter
Jeannette ten Kate-Winter
Corporate Manager Public Relations
+31 88 205 9709
photo:Astrid Lemmerzaal
Astrid Lemmerzaal
Public Relations
+31297250530
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws