Den Haag, The Netherlands,
26
september
2022
|
14:11
Europe/Amsterdam

Wint Landal in 2023 opnieuw de Foodservice Award? Stem mee!

De afgelopen twee jaar won Landal de Foodservice Award in de categorie Leisure. Bijna 21.000 consumenten brachten hiervoor hun stem uit op diverse foodservicebedrijven. De foodservicebedrijven worden beoordeeld op assortiment, bereikbaarheid, gastvrijheid, gemak, kwaliteit, prijs, sfeer en duurzaamheid. Voor online bedrijven gelden de criteria bestelgemak, duurzaamheid, keuzemogelijkheden, kwaliteit, prijs, service en snelheid.

Het winnen van de Foodservice Award, in twee achtereenvolgende jaren, heeft het totale horeca-aanbod Landal GreenParks veel publiciteit opgeleverd en kon de vakantieaanbieder zichzelf profileren als aantrekkelijke horecawerkgever.

Ook dit jaar is er een verkiezing en worden opnieuw Foodservice Awards uitgereikt tijdens de vakbeurs Horecava in januari 2023. Dit keer strijden de foodservicebedrijven in de volgende categorie├źn: klassieke horeca, hotels & vakantieparken, To Go, warme maaltijdbezorging, fastservice, snackbars, speciaalzaken en marktkramen.

Stem op Landal en win mooie prijzen

De stemronde start op donderdag 22 september 2021 om 12.00 uur. Stemmen kunnen worden uitgebracht op www.foodserviceaward.nl/landal tot 17 november a.s. Op 8 december worden de genomineerden bekendgemaakt en op 10 januari 2023 volgt de bekendmaking van de (categorie hotels & vakantieparken )winnaars op de Horecava.

Deel deze release