Leidschendam,
22
februari
2017
|
10:38
Europe/Amsterdam

Weg in eigen land: Landal Ouddorp Duin op Goeree-Overflakkee

Landal Ouddorp Duin

Op loopafstand van het strand ligt het nieuwe bungalowpark Landal Ouddorp Duin. Sterker nog, het park is nog in aanbouw zoals je op sommige foto’s in dit artikel kunt zien – zo nieuw is het. Bij bungalowparken denk ik altijd aan ouderwetse huisjes met bloemetjes banken, bruinige gordijnen en een ietwat muffe geur. Vintage dus, maar wel gezellig. Deze woorden doen Landal Ouddorp Duin echter totaal geen eer aan dus ik zou het eerder een villapark willen noemen.

Accommodaties

Bij Landal Ouddorp Duin boek je villa’s vanaf 6 personen, al kun je hier natuurlijk ook prima met z’n tweeën in verblijven. De villa’s zijn gelegen in de duinen en zijn vooral gericht op privacy. De privé-terrassen zijn van elkaar af gesitueerd waardoor je optimaal kunt genieten van de rust. Enkele villa’s zijn gelegen aan een klein meertje in het park, de ideale plek voor kleinere kinderen om te spelen al kunnen ze dit ook prima doen op de enorme speelduin middenin het park.

Zelf verbleven we in een 6-persoonsvilla type 6C, een villa van 90m², voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers (waarvan één met groot ligbad – YES!) en een uitgebreide keuken. Iedere villa is vrijstaand en heeft ruim voldoende plek om auto’s te parkeren. Ik vond het fantastisch. Als je mij volgt op Instagram heb je kunnen zien dat ik wel in het huis zou willen wonen. Zo ruim, zo rustig, zo van alle gemakken voorzien en vooral ook zo mooi. De villa’s zijn modern ingericht en hoewel je op vakantie vaak een beetje moet inleveren op de luxe van thuis, is dat hier absoluut niet het geval. Grote koelkast, combi-oven, snelle wifi in iedere villa, heerlijke boxspringbedden… wat wil een mens nog meer?

Lees alle avonturen op www.ohmyfoodness.nl/omf-reist/weg-in-eigen-land-landal-ouddorp-duin