Leidschendam,
07
januari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Warm welkom voor eerste gasten Landal Mooi Zutendaal

Nieuw luxe park in Belgisch Limburg, vlakbij Maastricht positief ontvangen

Het nieuwste park van Landal GreenParks heeft afgelopen week de eerste gasten ontvangen. Landal Mooi Zutendaal, gelegen net over de Nederlands-Belgische grens op 12 km afstand van Maastricht, heette hen gastvrij welkom met taart en een glas bubbels. Aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen kunnen zij genieten van een schitterende omgeving die veel heeft te bieden en die een uitstekende uitvalsbasis vormt voor uitstapjes in de regio. Gasten zijn enthousiast over de nieuwe Landal bestemming in België.

De 170 bestaande accommodaties, variërend van luxueuze, moderne wellnessvilla’s ontworpen door Jan des Bouvrie tot charmante houten chalets, duurzaam gebouwd van massief houten balken volgens de Scandinavische logbouwmethode. Volgend jaar gaat het park nog verder uitbreiden met ca. 60 nieuwe accommodaties. Verder beschikt het park over een overdekt- en openluchtzwembad, Grand Café, diverse binnen- en buitenspeeltuinen, een avonturenbos en over 100 riante campingplaatsen.

De omgeving van Landal Mooi Zutendaal biedt een uitgebreid netwerk van fiets-, wandel- en ruiterpaden en charmante steden als Hasselt en Tongeren. Populair zijn ook het openluchtmuseum Bokrijk, het Blotevoetenpad en Plopsa Indoor.

General Manager Ad Durinck is enthousiast dat Mooi Zutendaal verder gaat onder de vlag van Landal. “We zijn er erg trots op dat we onze kwaliteit als luxe vakantiepark verder kunnen uitbouwen onder een sterke merknaam van Landal GreenParks. Het behoeft geen twijfel dat Landal, met ruim 75 parken in 7 landen, de beste marktpositie bezit. De toegevoegde kennis van Landal is ook een impuls voor vernieuwingen die de gastbeleving ten goede komen. Met een groter aantal gasten die op ons park zullen verblijven en uitstapjes maken in de regio, betekent dit een positieve economische impuls voor de lokale middenstand.”

Het gastvrije park in de groenste gemeente van Belgisch-Limburg is de derde bestemming van Landal in België. “Onze gasten konden al enkele maanden boeken voor Mooi Zutendaal en daar is al boven verwachting goed op gereageerd, niet alleen door onze Nederlandse gasten, maar ook vanuit België en Duitsland. Uit deze beide buurlanden hebben we de afgelopen jaren flink meer gasten weten te trekken. Met de komst van onder meer een aantal nieuwe Noordzee kustbestemmingen verwacht ik dat dit aantal nog verder zal toenemen,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Boilerplate

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Destination Network. Landal beheert en exploiteert 76 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal ruim 12.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11,2 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.550 medewerkers. Landal GreenParks maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving door duurzaam en betrokken te ondernemen; samen met collega's, leveranciers, eigenaren en partners. Veertig parken zijn gecertificeerd met een Green Key hét internationale keurmerk voor duurzame accommodaties in de gastvrijheidssector. Door een positieve bijdrage te leveren aan de leefomgeving is de impact op het milieu in 2030 gereduceerd tot nul. Voor meer informatie kijk op www.landal.nl