Leidschendam,
03
juni
2019
|
13:27
Europe/Amsterdam

Wandelen bij Landal Hoog Vaals

Carolien Boogaard van Dream the World ontdekt Zuid Limburg

"Zuid-Limburg is voor mij één van de provincies waar ik direct het gevoel krijg dat ik in het buitenland ben. Ik kom hier graag, vooral om te wandelen. De on-Nederlandse heuvels, het vele groen, de vakwerkhuisjes en het dialect zorgen voor een instant geluksgevoel. De lokale bieren, wijnen én de lekker vlaai doen de rest. Vaals is een prima uitgangspunt voor een weekend of midweek weg, zeker als je gaat wandelen. Het ligt op steenworp afstand van Duitsland en België en je vindt hier heel wat mooie wandelgebieden. Ik geef je hier alvast drie mooie routes bij Vaals, waarbij je soms flink moet klimmen. Maar dan heb je ook wel heel veel mooie uitzichten". aldus Carolien Bogaard van Dream the World.

Lees het hele verhaal op www.dreamtheworld.nl