Eerbeek,
10
februari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Voetbalclinic John de Wolf voor Right To Play

In de voorjaarsvakantie op Landal Coldenhove

In de voorjaarsvakantie valt er genoeg te beleven op Landal Coldenhove. Oud voetbalinternational John de Wolf geeft in de vakantie drie voetbalclinics op het park. De clinics staan in het teken van Right To Play, de internationale organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen.

“Met de clinics van John de Wolf hebben wij een leuke activiteit voor onze gasten op het park in de voorjaarsvakantie, aan het einde van de clinics hopen wij een mooie bijdrage te kunnen overhandigen aan Right To Play”, aldus Jerry Meijer, General Manager van Landal Coldenhove.

Er kunnen maximaal 30 kinderen per clinic in de leeftijd tussen 6 jaar en 15 jaar meedoen. De minimale bijdrage van € 2,50 aan de clinic komt geheel ten goede aan Right To Play.

Landal steunt al enkele jaren het goede doel Right To Play; diverse bekende sporters organiseren clinics op de Landal parken en gedurende het jaar staan er diverse activiteiten in het teken van Right To Play. ‘Samen spelen = samen sterk’ is het motto van de succesvolle samenwerking. Right To Play zorgt voor sport en plezier van kinderen in moeilijke situaties ver over de grenzen en Landal zorgt voor sport en spel voor kinderen dichtbij.

Tijd en datum clinics:

Zondag 21 februari:10.00 – 11.00 uur

Dinsdag 23 februari:15.00 – 16.00 uur

Woensdag 24 februari:14.00 – 15.00 uur

Aan het einde van de clinics is er gelegenheid om met John de Wolf op de foto te gaan en een handtekening te vragen. Gasten en belangstellenden uit de omgeving kunnen zich opgeven voor de clinic bij de receptie van Landal Coldenhove, tel. 0313 - 659 101