Den Haag,
25
november
2019
|
12:00
Europe/Amsterdam

Verhuisbericht Landal GreenParks

Landal GreenParks betrekt per 25 november een nieuw kantoor aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag, op een bijzondere locatie aan de rand van het Haagse Bos. Alle verdiepingen kijken uit op groene natuur en vanuit het nieuwe kantoor wandel je zo het bos in. Hiermee komt het karakter van Landal met parken midden in de natuur dicht bij de locatie van het kantoor. De inrichting sluit volledig aan op de werkstijl van Landal en de indeling en de plaatsing van de werkplekken is gebaseerd op de indeling van een bungalowpark.

Het gebouw heeft een energielabel A. Met duurzame verlichting, een warmteterugwin-installatie en verwarming met warmtepomp en stadsverwarming. “Het gebouw past uitstekend bij de duurzame doelstelling van Landal,” aldus Anneke Mezger, Director Facilities & Projects.

Aanleiding voor de verhuizing was de geplande sloop van het kantoor in Leidschendam, waardoor men op zoek moest naar een nieuw kantoorpand. Op basis van verschillende criteria zoals voorzieningen, goede bereikbaarheid per openbaar vervoer, duurzaamheid en locatie ten opzichte van woonplaats van onze medewerkers, is gekozen voor Den Haag,

Het nieuwe adres: Bezuidenhoutseweg 78, 2594 AX Den Haag  Postbus 95991, 2509 CZ Den Haag