Leidschendam,
01
december
2017
|
15:02
Europe/Amsterdam

Tweede seizoen van Bollo’s eigen tv-serie van start

Landal GreenParks Bollo vanaf 2 december rond 7.00 uur op RTL Telekids

RTL Telekids start op 2 december met de uitzending van seizoen 2 van Bollo’s eigen tv-serie. In de nieuwe reeks afleveringen beleeft de populaire mascotte van Landal GreenParks samen met zijn vriendjes Max, Bij, Egel en Eekhoorn nieuwe avonturen. Bollo is elke zaterdag te zien bij het populaire kinderkanaal. De afleveringen kunnen na de uitzending worden teruggekeken op de Bollo-app. 

In ‘De avonturen van Bollo’ neemt de vrolijke beer de jonge kijkers mee in de natuur, waar hij samen met zijn vriendjes vele avonturen beleeft; zo gaan ze samen voetballen, pannenkoeken bakken, vissen en bouwen ze een hut. Ook is te zien hoe Bollo in zijn eigen huisje woont op een vakantiepark.

Bollo ontdekt wat groen kan doen

Kinderen leren in het programma op een humoristische manier meer over de natuur, hoe leuk het is om samen de natuur te ontdekken en hoe je elkaar kunt helpen. In de tweede serie heeft Bollo twee nieuwe vriendjes, Eekhoorn de lolbroek en Max die zorgzaam, slim, avontuurlijk en nieuwsgierig is. Er zijn 12 afleveringen gemaakt die vanaf 2 december elke zaterdag rond 7.00 uur te zien zijn bij Telekids op het kanaal van RTL 8 in het blok ‘Minikids’.

Bollo’s kinder-app

In de gratis Bollo-app voor tablets en smartphones kunnen de afleveringen van het TV-programma (na uitzending) worden teruggekeken in een video-omgeving. Zowel de televisieserie als de app zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar.

“Het eerste seizoen van Bollo’s eigen tv-serie was een groot succes. Bij onze jonge gasten is Bollo een ongekend populaire beer. Door de televisieserie en de app is Bollo voor hen nu elke dag bereikbaar, ook buiten de vakanties. We zijn blij dat we in samenwerking met RTL Telekids weer een mooie reeks afleveringen hebben kunnen maken waarmee we onze jongste gasten en hun ouders een groot plezier doen,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Kijk voor meer informatie over Bollo, de televisieserie en de app op www.landal.nl/bollo