Leidschendam,
30
januari
2018
|
09:57
Europe/Amsterdam

Tieners beleven de coolste vakanties bij Landal GreenParks

Voor ouders met oudere kinderen is het vinden van een leuke vakantiebestemming vaak lastiger dan met kleine kinderen. Tieners stellen immers andere eisen: er moeten voldoende sport- en uitgaansmogelijkheden zijn, en ze willen naar een plek waar ze ook leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Landal GreenParks speelt in op de wensen van alle gasten, en dus is er ook voor tieners veel te genieten om hun eigen gang te gaan tijdens een stoere en avontuurlijke vakantie op een van de 85 vakantieparken in negen Europese landen.

Op vakantie met tieners – veel ouders weten niet goed waar te beginnen, zo blijkt uit onderzoek naar de meest gebruikte zoekwoordcombinaties en tieners/pubers voor Nederland en België.

Alle parken van Landal GreenParks bieden een uitgebreid Fun & Activiteitenprogramma aan met wekelijks (en per seizoen) wisselende activiteiten voor tieners: van actieve outdoor- en sportactiviteiten tot educatieve workshops en clinics tot gezellige chillparty’s.

Sportfanaten kunnen op diverse parken van Landal GreenParks een bezoek brengen aan de Sport Arena, multifunctionele sportvelden waar zij zich kunnen uitleven bij voetbal, basketbal, tefeltennis en volleybal. Ook zijn er parken met een escape rooom, kunnen tieners ijshockey-, fierljep- of SUP-clinics volgen of lasergamen, vlotten bouwen of een bootcamp volgen.

Diverse parken hebben een tienerhost, die op tieners afgestemde activiteiten organiseert. Daarnaast werken veel parken samen met in de (directe) omgeving gelegen aanbieders van diverse outdooractivititeiten en challenges.

Op de waterparken van Landal GreenParks kunnen tieners terecht voor zeil-, surf en kitesurflessen en op Hof van Saksen kunnen zij van de grootste indoorwaterglijbaan ter wereld, of een clinic volgen op een onderwaterscooter.

Landrotten kunnen zich op veel parken uitleven op de mountainbike, crossen op een BMX, karten, of monsterrollers uitproberen.

Meer mogelijkheden zijn te vinden op www.landal.nl/thema/kids/vakantie-met-tieners.