Leidschendam,
03
december
2018
|
11:46
Europe/Amsterdam

Subtropische ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos

Landal GreenParks en RTL Telekids presenteren de zesde plons voor jong en oud tijdens de kerstvakantie

Op woensdag 2 januari (2019), in de tweede week van de kerstvakantie, organiseren Landal GreenParks en Telekids voor de zesde keer de ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos in Hapert (N-B). De Nieuwjaarsplons wordt een feestelijk en ludiek evenement voor kinderen en hun familie om het nieuwe jaar in te luiden. Voor deze editie zijn de RTL Telekids helden Raak!, Fien & Teun en Story Zoo aanwezig en wordt er gedanst op de muziek van de Telekids Discoshow. Gasten kunnen meezingen en dansen met de Telekids Musicalschool op het Telekids Go lied. Natuurlijk is Landal mascotte en televisiester Bollo van de partij samen met Puk & Pelle, de vrienden van Landal Het Vennenbos.

Tijdens de Nieuwjaarsplons kunnen kinderen en hun familie in het Subtropische Waterparadijs samen de start van het nieuwe jaar vieren. Daarnaast is er gedurende de hele dag een feestelijk programma voor de parkgasten van Landal Het Vennenbos samengesteld, met diverse activiteiten op verschillende momenten van de dag. De Plaza van het park is het decor van diverse optredens en Meet & Greets. “Het wordt weer een geweldig kinderfeest. Wij organiseren voor de zesde keer de Nieuwjaarsplons samen met RTL Telekids. Het evenement is uitgegroeid tot een bijzondere beleving in een onvergetelijke kerstvakantie voor onze gasten,”aldus Guy Benink, General Manager van Landal Het Vennenbos.

Het evenement is alleen toegankelijk voor gasten die een verblijf op Landal Het Vennenbos hebben geboekt. Kijk voor meer informatie op www.landal.nl/nieuwjaarsplons