Leidschendam,
22
maart
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

Skiën in Winterberg: das is ganz toll!

Overnachten bij Landal Winterberg

Wanneer je ‘s ochtends om 6 uur al klaarwakker in je bed ligt te stuiteren omdat je weer kunt gaan skiën. En met een blauwe piste voor beginners op 3 minuten loopafstand van ons huisje bij Landal Winterberg was dat nog eens extra genieten. Want als beginnende skiër had ik me dus even vergist in lopen op skischoenen, sjouwend met ski’s en skistokken. And believe me, na een weekendje skiën ben je niet alleen topfit, maar ben je ook hooked. Ik kan in ieder geval niet wachten om weer te gaan! Waarom mijn keuze op Winterberg is gevallen voor een weekendje skiën met manlief en aanhang? Ik heb alle ins and outs voor je op een rijtje gezet. Spoiler alert: Winterberg is niet alleen fijn voor beginnende wintersporters.

Lees verder op de blog van Mirjma Eat Pure Love