Leidschendam,
12
augustus
2019
|
09:42
Europe/Amsterdam

Reis met je Hart

Stichting Reis met je Hart zet zich in voor mensen die door gebrek aan financiële middelen al langere tijd niet van een vakantie hebben kunnen genieten, maar die dit van harte gegund wordt door anderen uit hun omgeving.

Reis met je Hart wil mensen bewuster maken van elkaar en wil de wederzijdse gunfactor en maatschappelijke betrokkenheid vergroten. Daarnaast wil de stichting eenzaamheid juist verkleinen. Door het geven van een stukje geluk, kunnen mensen die het financieel moeilijk hebben de realiteit beter aan. 

Een verzorgde vakantie zorgt er bovendien voor dat zij even uit hun dagelijkse omgeving worden gehaald en dichter bij zichzelf en hun naasten komen te staan. Zo kunnen zij hun batterij beter opladen om de, vaak zorgelijke, uitdagingen beter te kunnen trotseren. vakantie zorgt er bovendien voor dat zij even uit hun dagelijkse omgeving worden gehaald en dichter bij zichzelf en hun naasten komen te staan. Zo kunnen zij hun batterij beter opladen om de, vaak zorgelijke, uitdagingen beter te kunnen trotseren.

Landal GreenParks heeft een aantal vakanties mogelijk gemaakt. Lees hier alle verhalen.