Leidschendam,
11
januari
2019
|
11:32
Europe/Amsterdam

Opnieuw Gouden Zoover Awards voor Landal GreenParks

Donderdag jl. zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties bekend gemaakt. Drie parken van Landal GreenParks ontvingen een Gouden Zoover Award: Landal Amerongse Berg (Utrecht), Landal De Waufsberg (Limburg) en Landal Miggelenberg (Gelderland). Nog eens zeven parken van de vakantieaanbieder werden bekroond met een Zilveren Award.

Gedurende het hele jaar 2018 hebben vakantiegangers op de website van Zoover bijna 250.000 reisbeoordelingen gedeeld over hun ervaringen bij 25.000 accommodatie-verschaffers in acht verschillende accommodatietypes. Alle accommodaties die over heel 2018 gemiddeld een 9 of hoger scoorden ontvingen een Gouden Zoover Award.

De accommodaties die tussen een 8 en 8,9 scoorden kregen een Zilveren Zoover Award. Die onderscheiding ging naar Landal Aelderholt, Landal De Veluwse Hoevegaerde, Landal Heideheuvel. Landal Het Vennenbos, Landal Twenhaarsveld, Hof van Saksen en naar Landal Mooi Zutendaal in België.

“We zijn bijzonder trots op de beoordelingen van onze gasten. Voor de onderscheiden parken is het een mooie erkenning van hun inspanningen om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Fotobijschrift: Landal Amrongse Berg, links op de foto Joost Brockhoff - Voorzitter VVE en Tim Rooijakkers - Genaral Manager Amerongse Berg