Den Haag,
17
januari
2020
|
14:32
Europe/Amsterdam

Opnieuw Gouden Zoover Awards voor Landal GreenParks

Donderdag jl. zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties bekend gemaakt. Drie parken vanLandal GreenParks ontvingen een Gouden Zoover Award: Landal De Waufsberg (Limburg) met een 9,5 en Landal Amerongse Berg (Utrecht) met een 9,3 en Landal Miggelenberg (Veluwe) met een 9,2. Dezelfde drie parken ontvingen ook vorig jaar een Gouden Zoover Award. Nog eens vier parken van de vakantieaanbieder werden bekroond met een Zilveren Award.

Gedurende het hele jaar 2019 hebben vakantiegangers op de website van Zoover bijna 215.000 reisbeoordelingen gedeeld over hun ervaringen bij 25.000 accommodatie-verschaffers in acht verschillende accommodatietypes. Accommodaties die over heel 2019 gemiddeld een 9 of hoger scoorden, ontvingen een Gouden Zoover Award. De accommodaties die tussen een 8 en 8,9 scoorden kregen een Zilveren Zoover Award. De volgende parken van Landal GreenParks werden bekroond met zilver: Landal Heideheuvel, Landal Het Vennenbos, Landal Waterparc Veluwemeer en Landal De Veluwse Hoevegaerde.

“We zijn bijzonder trots op de beoordelingen van onze gasten. Voor de onderscheiden parken is het een mooie erkenning van hun inspanningen om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden,” aldus Lizzy Keizer, director marketing & sales van Landal GreenParks.